2012.05.13. 22:33 teddike

Az NBC újoncai (3.): Do No Harm

Címkék: sorozat nbc upfronts 2012 2013 do no harm nbc upfronts 2012

Az NBC-re nem mondhatjuk azt, látva a felhozatalt, hogy nem lenne bevállalós, az persze más kérdés, hogy rizikót lehet okosan is kezelni. Ha egy később bemutatásra kerülő újoncról azt gondolom, hogy _bátor berendelés_, akkor valami hasonlót lehetne mondani a Jekyll és Hyde sztorira épülő drámáról is. Vasárnap a harmadik órában fog adásba kerülni, szerintem egészen jó helyen lesz a premier, bár a sorozatról egyelőre sok mindent nem lehetett megtudni. A főszereplőn, a fő karakteren múlik minden, ha neki sikerül eljátszani mindkét oldalát, a jó doktor és a gonosz, bosszúra éhes arcot, akkor akár még kellemesen is csalódhatunk. Bár a készítők között szereplő David Schulner inkább a bukásra garancia.

do_no_harm_nbc_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: NBC Universal, Traugott Co.

Író: David Schulner (Trauma, The Event)

Rendező: MIchael Mayer (Smash)

Producer: Rachel Kaplan, Peter Traugott

Szereplők: Steven Pasquale (Rescue Me), Alana De La Garza, Ruta Gedmintas, Phylicia Rashad

Premier: Midseason - 2013 január

Várakozási faktor: 3/10

Összességében, ahogy az elején is írtam, ott a lehetőség a sorozatban, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem lesz sikeres, gyorsan bukni fog. Előzetes itt sincs egyelőre, csak egy-két jelenetet nézhetünk meg, ide kellene kattintani.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr414506793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása