2012.05.14. 21:53 teddike

A FOX újoncai (3.-5.): A Szitkomok

Címkék: sorozat fox 2012 2013 fox upfronts 2012 ben and kate the mindy project the goodwin games

Az NBC szitkomokhoz hasonlóan, itt is egy bejegyzésben emlékezünk meg az újoncokról. A FOX három szitkomot rendelt be, ezek közül kettőt már idén ősszel el is indítanak, kreálva egy szitkom-estet. Kedden a Raising Hope és a New Girl közé beékelődött a BEN AND KATE valamint a THE MINDY PROJECT. Összességében nálam egyik sem verte ki a biztosítékot, immúnis lettem a komédiákra úgy látszik. Vagy csak egyszerűen elég annyi, amennyit éppen fogyasztok belőlük.

A FOX újoncai (3.): Ben And Kate

Egy mindent túlaggódó anyuka, egyedül neveli a lányát, majd segítségképpen megkapja a mindenre igent mondó testvérét. Annyira érdekes a történet, hogy fogalmam nincs, hogy fogom tudni megvárni a premiert.

ben_and_kate_fox_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: 20th Century FOX

Író: Dana Fox (New Girl)

Rendező: Jake Kasden (New Girl)

Szereplők: Dakota Johnson, Nat Faxon, Abby Elliot, Austin Stowell, Maggie Jones

Premier: 2012 ősz - kedd 20:30

Várakozási faktor: 3/10

Én mondtam, hatalmas a felhozatal, vagy ne legyek ennyire szkeptikus? Jó lehet ez a kedd este a FOX-nak? Tegye fel a kezét aki szerint ez a kedd működhet így.

A FOX újoncai (4.): The Mindy Project

Hatalmas a hype, szitkom körül ritkán ekkora szerintem, éppen ezért kicsit másképp nézek én is erre a sorozatra. Annak ellenére, hogy a szitkomok most nem tudnak megfogni, illetve az Office-t sem nézem, ami azért lehet fontos, mert az Office egyik főszereplője lett itt is a vezér, illetve ő is írja a sorozatot. Igen, Mindy Kaling-ról van szó, aki az új Bridget Jones lesz, vagy csak két faszival fog egyszerre kavarni? Meglátjuk.

the_mindy_project_fox_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: NBC Universal

Író: Mindy Kaling (The Office)

Rendező: Charles McDoguall

Szereplők: Mindy Kaling, Bill Hader, Ed Weeks, Richard Schiff

Premier: 2012 ősz - kedd 21:30

Várakozási faktor: 6/10

Gyanúsan a legjobban várt szitkom (nálam). Meglátjuk, egy esélyt megérdemel, ha már ennyire nagy a várakozás körülötte. És ismét kapunk egy House szituációt. Arra gondolok most, hogy NBC Universal gyártja a sorozatot, ráadásul saját sorozatuk írója/szereplője került át így a FOX-hoz. Biztos nagyon boldog lesz mindenki a pávás csatinál, ha siker lesz a Mindy Project.

A FOX sorozatai (5.): The Goodwin Games

Egészen az első előzetes megtekintéséig még ezt a bemutatót sem volt kedvem elkezdeni. Megtetszett a felvezetés, az alapok jók. Apuci kő-gazdag, és szeretné három gyerekére hagyni a vagyonát, de versenyezniük kell egymással a pénzért. A helyzetet ráadásul még az is nehezíti, hogy a gyerekek számára teljesen ismeretlen negyedik fél is beszáll a pénzért való csatározásba. 

the_goodwin_games_fox_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: 20th Century Fox

Író: a How I Met Your Mother írói

Rendező: Peyton Reed (New Girl)

Szereplők: Becki Newton, Scott Foley, Jake Lacy

Premier: 2013 midseason - kedd

Várakozási faktor: 6/10 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr824508742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása