2006.11.16. 11:37 teddike

magyar foci!

Címkék: okossagok

Nem is lehetne masrol beszelni a mai nap folyaman, mint arrol, hogy ujra gyozott a valogatott! Na most ennek oruljunk, aztan ujra kezdjunk el gondokodni! Szval pocsek merkozes, rugtunk egy golt, es bummm...a szekesfehervari kozonseg unnepel! Nyilvan en is nekik szurkolok egy merkozesen, marmint, hogy ok nyerjenek, de az biztos, hogy nem toltenek el 90 percet a tv elott, csak miattuk...hacsak nem az olaszok az ellenfelek! :)

Varhidi bacsi mar a ket hete csak azt tolja, hogy majd milyen jo lesz a magyar csapatnak, hogy tele lesz fiatalokkal...biztos jo ez nekunk, meg hat kell is a fiatalitas...de szerintem ezzel sem leszunk sokkal sikeresebbek! Eselyunk nincs kijutni barhova is, de azert probaljuk meg, hatha szerencsenk lesz, es kapunk majd egy rendezesi jogot! :)

Amugy ez az egyetlen eselyunk, ha rendezunk valamilyen tornat, akkor ott mint hazigazdak, eredmenyektol fuggetlenul, reszt vehetunk, hat nem szanalmas...az orszagnak sok sok milliardot kell koltenie arra, hogy ott legyunk egy tornan a csoportba...ahonnan biztos nem jutunk mar tovabb...

Maradjunk viszont a tegnap estenel..."gratu" itt is a csapatnak, ha nem is a mutatott jatekert, legalabb az eredmenyert...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343139761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása