2007.01.09. 19:19 teddike

Április - V mint Vérbosszú

Címkék: film mozi 2006 v mint verbosszu

Nehez, nehez, na nem azert, amiert eddig volt mondjuk a marcius, hanem azert, mert egyszeruen ebben a honapban en nem talaltam semmi jot. Akiket megsertek ezzel, es kedvenc filmjet ekkor latta, hat jol tette!

Volt itt nekem ebben a honapban Tuzfal, Elemi oszton 2, Rozsaszin parduc, de igazabol egyik sem tudott hatalmaba keriteni, es foleg nem mondhatom azt, hogy ezek voltak a legjobbak...Viszont, inkabb azt emelnem ki, amit a legjobban vartam talan, es amit "izgalmak kozott" neztem meg a moziban! Ez nem mas, mint a V mint Verbosszu! Most meglepodtetek igaz?

Egyenlore csak annyit mondtam, hogy vartam ezt a filmet, viszont az eredmeny az elmaradt, ennek ellenere ennek a honapnak ez a befutoja! V nem tudta elhitetni/aterezni ennek a forradalomnak a lenyeget! A vilag viszont, amiben vagyunk, jol kitalalt, es a sztori sem lenne rossz szerintem! Valami megis hianyzott a teljesseghez. Ha kerdeznetek, nem tudnam megmondani, az viszont teny, hogy olyan szurke az egesz, keretbe foglalt romanc, es akcio! Hihetetlen kepessegek, beteljuseles, es ugy jovok ki a filmrol, hogy "jo, lattam, es?"!

A mar emlitett sztori miatt, azt hiszem nem tudjuk majd rovid idon belul elfeledni ezt a filmet, viszont azert nem erre fogunk emlekezni, mint 2006 legjobb filmje! Pedig Natalie Portman igeretes szineszno szamomra, csak az a baj, hogy nalam meg mindig az igeretes kategoriaba van, ahelyett, hogy mar a befutottak kozott lenne! Minden rajongo, es jo filmek ellenere, azt kell mondjam, ez nem lett annyira jo alakitas!

Azon gondolkodom, hogy mit lehetne irni a Verbosszurol, de ugy gondolom, nagyon a reszletekbe nem erdemes belemenni. Szaz szonak is egy a vege: Nagyon vartam, es biztam abban, hogy egy nagyon jo film lesz, de egy atlagos valamit kaptam...persze, nezheto, es sokan biztos nagyon jo filmnek tartjak, nalam viszont a kozepkategoria....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93139817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása