2007.01.12. 23:12 teddike

Július - Pirates of the Caribbean

Címkék: film mozi 2006 pirates of the caribbean dead mans chest

A nyar kellos kozepen, amikor mindenki arra vagyik, hogy a partok mellett legyen valahol, es legkevesbe sem vagyik valami sotet helyre, ahol nagy vasznon lesheti a filmeket....gondolnam en, persze hatalmasat tevedtem, de errol bovebben kesobb...

Szval, egy eleg hangulatos honap volt ez, sok minden tortent, es gondolom a legtobb emlekunket, nem a mozihoz kotjuk ebbol a honapbol, de azert ejtsunk par szot a dobogos helyezesekrol is! Volt nekunk egy Superman visszater, mondhatni klasszikus, a szo jo ertelmeben, hiszen ez mar tortenelem! A film egy kicsit rosszra sikeredett, es akkor lehet finoman fogalmaztam, de en sem a jelene miatt neztem meg, hanem azert, mert ezt latnom kellett, amugy is nagy Smallville rajongo vagyok, szval ez nalam kotelezo program volt!

Halalos iramban 3, ami szinten csak azert volt erdekes, mert az elso resz nagyon tetszett, a masodikba sok jo auto volt, a harmadikat meg muszaly volt megnezni. Talan nem bantam meg annyira, foleg a vege miatt, ez a poen, marmint Vin ujra a kepernyon, nalam utott nagyon, szval vegulis tetszett, na meg persze a japan csajok....ebbol a szempontbol 10/10 :)

Viszont a honap filmje dijat, nem is vihette volna el mas, mint a Karib tenger kalozai masodik resze! DE! Nem tevedek nagyot, ha azt mondom, hogy ez sokaknal igy van/volt! Vannak olyan emberek meg a vilagon, akik nem ismernek Jack Sparrow kapitanyt?! Szerintem nagyon kevesen, es ott ahol vannak mondjuk meg mozik is, ott aztan mindenki ismeri. Ezt bizonyitja az is, hogy 2006 legnezetteb filmje, es a legtobb bevetel ebbol a filmbol szarmazik. Jol nezzetek meg, szval tobb mint 1milliard dollar, igen, jol latjatok, szval ennyi bevetel volt csak a mozijegyek arabol!
 
 
En is kotelezonek ereztem megnezni ezt a filmet, hiszen nagy Keira rajongo vagyok, es nyilvan, Johnny Depp alakitasa is meger par szot. A sztori, nem kell tulragozni a dolgokat, nyilvan azert neztek meg sokan, mert az elso reszt lattak, tetszett az embereknek, kivancsiak voltak a folytatasra! Ennyire azert nem volt jo, de mindenkeppen monumentalis dolog volt ez is! Nekem legalabbis tetszett, jo kis tortenet, es lassan eljutunk a vegere is, hiszen 2007 majus 25 jon a harmadik, befejezo resz! Promokepeket itt lathattok! Azt hiszem ez a resz is hasonlo rekordokat fog dontogetni, en biztos ott leszek a moziban, es nezni fogom...aztan meg majd okosan megallapitom, hogy johetne meg par resz belole...ne legyen igazam azt mondom! :)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr303139822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása