2007.01.14. 22:58 teddike

Szeptember - World Trade Center

Címkék: film mozi 2006 world trade center

Elkezdodott ujra suli, vegett ert a nyari szabadsag, kevesebb idonk lett, megis megmaradt a lehetosegunk arra, hogy kicsit kikapcsoljunk. Ket szerintem jo hangulatu kis vigjatek volt ebben a honapban, ami legalabbis nekem nagyon bejott, illetve volt egy mar korabbi honapban emliett alkotas, ami vitte a honap elso dijat!

Szval, az egyik vigjatek, You, me and Dupree! Owen Wilson, Kate Hudson! Jo kis szereposztas, es Dupree odabasz! :) Teljesen mas sikon van ez a csavo sokaig a filmben, ami nagyon tetszik! Jo poenok megint, mint az Unneprontok Unnepebe, jol eltalaltak ezt az utodott kis figurat! :) Kate Hudson, igaz nem sok melle van, de azert a lenge oltozeke nagyon bejovos olykor olykor! :) Szep no lett, maradjunk annyiban! Sokat valtozott a pasi vesztes ota! :)

And the Oscar goes to....a honap elso helyezettje...a WTC! na nem azert, mert valami nagyon nagy film lenne, hanem egyszeruen azert, mert magaval ragadott ez az egesz hangulat! Nehez errol barmit is mondani, hiszen a valosag abrazolasa talan a legnehezebb! Nicolas Cage azt hiszem aterezte kicsit a dolgokat, es tarsaival probalta atadni azt, amit atelhettek az emberek! A hatalmas vilagrengeto csapas ellenere, ket csalad szempontjabol megkozeliteni az esemenyeket, nagyon jo gondolat. Sokan tudjuk, hogy keves, ha jol emlekszem 20 embert sikerult kimenteni elve a romok alol, ezek kozul ket ember eletebe pillanthatunk bele, illetve az o szemukon keresztul lathatjuk mi is az esemenyeket!

Gondolom koltsegcsokkentes celjabol, de egyszer sem lathatjuk a tornyokat, illetve a rombolo gepeket! Nem is hianyzott egyszer sem, es bar tudtam, hogy majd valamikor kijutnak a romok alol, megis izgultam ertuk!

Remelem egyebkent, senkit sem megsertve ezzel, hogy most mar, ha nem felejtjuk el az esemenyeket, de tobb film alapja nem a 9/11 lesz. Mondjuk ebbol a szempontbol, akkor is a Harmadik muszak ide vago resze tetszett a legjobban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr683139825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása