2007.02.23. 19:05 teddike

Lost - Jack (harmadik évad)

Címkék: sorozat lost 2006 2007

Szerintem mar nem kell, de azert megteszem, szval spoiler, azoknak, akik nem lattak meg a harmadik sorozat osszes, mar leadott reszet.

A mostani resz nem volt annyira sokkolo, vagy ilyesmi, ennek ellenere ugy gondolom, hogy van mit megemliteni belole. Jack karjan levo tetovalas, sokat elarul azert, es a csaj, aki oda varazsolta, na sikerult engem is elvarazsolnia. Bai Ling, a kedves szineszno eredeti neve. A Jack fele visszatekintoket amugy is szeretem, es ez is nagyon jol sikerult szerintem.

Maradjunk a resznel inkabb, a csajt meg lehet nezegetni, majd a vegen, rakok meg be ketto playboyos kepet, de az szigoruan 18+ os lesz. :) Keves valaszt kaptunk, viszont annal tobb kerdesem lenne. A tetovalas nagyon szep, es a tortenet is ahogy szerezte Jack. Viszont az, hogy a Ben altal emlitett "otthon" merre van, es hol, az jo kerdes. Miert mentette meg Juliette eletet Jack az is jo kerdes. Kate viszont latszik, hogy szanalombol fekudt le Sawyer el! :) Meg nagyon a harmadik evad elejen vagyunk, de nagyon tetszenek a kialakulo dolgok. Az biztos, hogy lesz negyedik evad, szval nem fog veget erni meg az szigetlakok szenvedese.

Mostanaban nagyon sokat szerepeltek Jack ek, van egy olyan erzesem, hogy lesz par resz, ahol kevesebb szerepet fog kapni, annak ellenere, hogy kozponti figura, de igy volt ez az elozo evadokban is.

Most nincs bennem semmilyen elmelet, mint korabban volt Desmond -al kapcsolatban, igazabol most sem nagyon akartam en a Lost rol irni, de egyszeruen ugy latom nem lehet elmenni a reszek mellett. Remelem marad majd kivancsisagom az evad vegeig. Kepek az "elolvasom" mogott, de mint mar mondtam, csak 18 felett!

 



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463139871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása