2007.03.12. 22:49 teddike

Hannibal Rising

Címkék: film mozi 2007 6 csillag hannibal rising

Elegem lett a fekvesbol, ezert ugy gondoltam, megosztom veletek a velemenyemet errol a filmrol, persze nem tudok/fogok nagy okossagokat mondani, de azert egy ropke szosszenetet meger az uj Hannibal film. Ez amugy is mar kultusznak szamit, igaz Anthony Hopkins csinalt ebbol a filmbol, amit, szval nelkule olyan semmilyen az egesz, de azert siman nezheto. Aki meg nem latta, nagyon ne meruljon el ebben a par sorban, mert lesznek olyan reszek, amik konkret dolgokat fognak leirni a filmbol, szval elvesztenetek a film varazsat.

A Baranyok hallgatnak volt az, ami az "igazi", es tenyleg az alapja az egesznek, majd jott meg egy resz, ami a folytatast hivatott bemutatni, es most kaptunk egy adalekot arrol, hogy miert is lett Hannibal olyan ember, amilyen. A szulok elvesztese, majd a testver halala volt a vegso pont, a biztos ut a kanibalizmus fele! :) Hehe, ez eleg hulyen hangzik, de igazabol sajnos ez az igazsag. Szerintem ez a gyerek Hannibal nagyon jo, marmint jol jatszik ahhoz kepest, hogy kit/mit kell eljatszania. A sikereses szokes utan, talalkozik egy rokonnal, Gong Li jatsza a rokont, akin meglepodtem erosen. Ez a romantikus vonal azt hiszem mindent meger, jo volt latni, hogy mindent megtesz azert, hogy visszahozza Hannibalt abbol a vilagbol ahol van, de meg a "teste" is keves ahhoz, hogy barmilyen sikert elerjen.

Beszelek mar megint hulyesegeket, igazabol azt kell mondjam, hogy eleg nehezen indult be a film, viszont eleg jol lathato a fejlodes, vagy az az ut, amin elindult az ifju boncmester. Tobb dolog is van persze, ami nem tetszett, miert van az, hogy egy gyerek, katonakat siman le tud verni? Vagy ott van a korabban dicsert romantikus dolog is, ami szep meg minden, de hat van par ev koztuk. Azon kivul az egyetemen persze senkinek nem tunik fel semmi, es a rendorok is csak amulnak. Kaptunk par valaszt, de mik voltak a kerdesek, mert azt senki nem arulta el. Egynek jo volt, es talan megneznem meg parszor, mert alapvetoen tetszett, de a Baranyok azert sokkal jobb volt. Ami igazabol tetszett, az a vegen, ahogy kiparapta az arcat a faszinak, vagy ahogy elbant a hentessel. Talan ez volt a legjobb, az a kis kardozas igazan jo volt, vagy a folytogatas a loval, hat nehez kerdes, azt hiszem ezek a kedvencek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373139884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása