2007.03.28. 18:50 teddike

Dirt - Rachel es Monica ujra egyutt

Címkék: sorozat dirt 2006 2007

Nem sokat tudok errol a sorozatrol, az viszont biztos, hogy a kovetkezo jelenet miatt, eleg sokan elkezdtek nezni. Vagy legalabbis eleg sokan vartak ezt a jelenetet benne. Kezeket fel, aki tudja, hogy mirol beszelek?

Amit eddig is tudtam, a Dirt Courteney Cox foszereplesevel futo sorozat, amiben az ex Monica egy ujsag vezetojet jatsza. Mar eleg regen megszelloztettek, nem kis hype ot keritve ezzel a sorozatnak, hogy majd valamikor Jennifer Aniston is megjelenik, mint egy konkurens lap vezetojes, es hat lesz koztuk valami...valami, ami a kovetkezo videon lathato:

Ennyit lattam az egesz sorozatbol, azt hiszem, nem fogok tulzasokba esni, de lehet valamikor nagy unalmamba, megnezem az elozmenyeket is. Addig elvezzetek Moncika es Rachel egymasratalalasat..ujra! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr293139902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása