2007.04.12. 12:58 teddike

BL

Címkék: sport

Nem nagyon irok ilyen jellegu dolgokat, de azt hiszem most, hogy kezeledunk a szezon vegehez par sort erdemes irni. Foleg ezt azert teszem, mert tegnap este bejutott a kedvenc csapatom is a legjobb 4 csapat koze. Termeszetesen a Milan rol beszelek, hiszen nagy olasz foci rajongo vagyok.

Legjobb negy, tehat jonnek az elodontok, es a csapatok nemzetiseget nezve, erdekes egy menet lesz. Mivel harom angol es egy olasz csapat van ott a legjobbak kozott. A Milan az MU val fog majd harcolni a dontoert, a Chelsea pedig a Liverpool al jatszik majd.

Az eselyekrol nem szeretnek beszelni, igaz nagy Milan rajongo vagyok, de a hazai 2 - 2 utan, nem remenykedtem a tovabbjutasban, tegnap viszont szep focival jutottak tovabb. Az MU pedig lelepte a Romat, szval kitudja? Majd meglatjuk, mindenesetre erdekes helyzet alakult ki, es mindenkeppen lesz angol csapat a dontobe.

Egy Milan - Liverpool dontonek tudnek orulni! :) Legyen ez az en tippem, aztan meglatjuk mi lesz belole. Addig is eleg volt a focirol beszelni, majd kesobb meg par sor belefer.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr843139917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása