2007.04.19. 00:40 teddike

Foci EB

Címkék: sport

Megjegyzendo, es nekem is irnom kell errol par sort, hiszen nem mehetunk el szo nelkul e fontos esemeny mellett. Marmint a rendezesi jog kihirdetese mellett. Hosszas szervezkedes utan, sokak szerint is elismeresre melto palyazatot adtunk le, aminek eddig meg is volt az eredmenye, hiszen eselyesek voltunk. DE! A mai nap megvaltoztatott mindent, hiszen a szervezesi jogot az eddig teljesen eselytelen Ukran-Lengyel duo nyerte el, es eloszor a tortenelemben rendezhet EB t kelet-europai orszag. A tobbes szam elmaradt, de erti mindenki gondolom.

Ami meglepo az Olaszorszag, hiszen ok is az eselyesek kozott voltak, es a vb ellenere, vagy egyeb dolgok ellenere nem ok kaptak meg a rendezesi jogot. Vajon mi lehet ennek hattereben? Nem olvastam sokat a dolgokrol, es persze nem is szeretnek, mert annyira nem erdekel a dolog, csak fontos kerdesnek tartom, hogy harom probalkozas utan sem tudunk megkapni egy szervezesi jogot. Biztos van valami baj velunk, vagy csak egyszeruen annyi, hogy magyarok vagyunk?

Olaszorszag ellen szolt, hogy ebben az evben eleg jelentosen megnott a huliganizmus, illetve a botranyok szama a bajnoksagban. Viszont ok nyertek a vb t, es van csapatuk a bl ben is, raadasul infrastruktura szempontjabol is fel vannak keszulve a dolgokra. Nekunk se csapatunk, se jo helyezesunk nincs, ennek ellenere ketlem, hogy ez lett volna az ok, amiert nem mi kaptuk. Persze, abban biztos vagyok, hogy jo magyarkent, majd mindenki a bunda szot fogja hangoztatni, es biztos vagyok abban is, hogy a tokeletes palyazatban senki sem fogja a hibat keresni. Lehet, ideje lesz belatnunk, hogy valamit rosszul csinalunk, most mar csak az embereket kell megkereni, hogy megmondjak, mi is a baj.

Masik oldalrol kozelitve a dolgokat, mondhatnank azt is, hogy nem kell legalabb kiadnunk tobb milliardot a rendezesre, es kolthetunk hasznosabb dolgokra is. Igaz, ettol remeltuk, a magyar foci felemelkedeset, de szerintem korai meg ezt tervezni, vagy errol beszelni. Vannak fontosabb dolgok is, es vannak fontosabb teendok is jelenleg az orszagban. Eszre kellene venni, hogy nem biztos, hogy a veletlen muve, hogy a terseg folyamatosan lehagy minket. Abban is biztos vagyok, es persze nem szeretnek ennyire elore rohanni, de az olimpia szervezest is hamarabb fogja megkapni valamelyik tersegunkhoz tartozo orszag, mint mi.

Amugy, felteszem magamnak azt a kerdest, hogy mi lett volna akkor, hogy ha az Olaszok kapjak a szervezest, akkor mennyire hangsulyoztak volna a bunda szot, hiszen mar eleve Platini szemelye is, aki tobb evet toltott jatekoskent az olaszoknal? Na mindegy, sok kerdes, es keves valasz, es valoszinuleg nem is lesznek, marad ismet a visszavonulas, es ujabb orszag keresese a kozos szervezesre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr843139924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása