2007.04.23. 23:35 teddike

Elolvadt a jég,végre!

Címkék: tv tv2 karsai zita

Igen, jol latjatok, gondolom azota tobben hallottatok, illetve kevesebben neztetek elobe a tv2 n a tancos musor dontojet. Ahogy azt az origo, es sok mas internetes forum is megjosolta, Hujber Feri es Karsai Zita donto jott ossze.

Nem lattam a musort, es nem is akarom, semmilyen formaban megnezni, egy viszont biztos, a korabbi szavazatok alapjan varni lehetett, hogy a pizza kihordo boy fogja megnyerni ezt a musort, igaz rament a hazassaga, vagy kapcsolata, vagy csak ez is egy jo pletyo volt, hogy tobben nezzek musort, nem tudom, mindenesetre orult a gyozelemnek, es gondolom Klaudia is, hogy a szamara legjobb "segg" nyerte a versenyt.

Aminek en orulok, igaz mar paran leteremtettek, hogy miert irok ilyeneket, vagy stb., probalom most kulturalt formaban leirni, hogy szerencsere nem Zizi lett az elso, akit mar elkuldtem melegebb eghajlatra, es bizom benne, hogy az orok masodik tovabb fog zuhanni a nepszerusegi listan, igaz a kepek nezettsege nem ezt igazolja. Ha par honap mulva, evekben nem is merek gondolkodni, megkerdeznek valakit, hogy ismeri e "ezt a csajt", akkor szinte biztos, hogy nem a megatanc vagy a jeges musor, hanem a kepek miatt ugrana be furtoske. Hat igy van ez rendjen, o is elfoglalta a szamara melto helyet az emberek megiteleseben, akar pozitiv, akar negativ ertelemben.

(ez az "alakzat" ismeros valahonnan)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr633139926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morzsa 2007.04.25. 13:46:39

Ha valakit, - ZIZI-t - ennyire utálsz, akkor miért foglalkozol vele ennyit? Hagyd békén. Nézze az aki szereti Borzasztó a stilusod, kár hogy nem születtél kéz nélkül. Akkor nem tudnád a billentyüket nyomogatni, ésleirni ezt a sok ostobaságot.

Ismeretlen_37501 2007.04.25. 18:56:00

koszi, ez tetszett. remelem mar nem kell foglalkozni vele tobbet..nem lesz miben szerepeljen ;)
süti beállítások módosítása