2007.04.27. 13:16 teddike

Kis pihi

Címkék: okossagok

A sorozatos update utan, jon egy kis piheno, hiszen hosszu hetvege lesz. Odahaza meg mindig beteg a gepem, igy ha minden jol megy laptoprol fogok nyomulgatni megint. Viszont mivel eleg jo ido igerkezik, es szabad mindenki, lehet inkabb kirandulas, sutes fozes, esetleg ismet egy kis gokart varhato, de ez nem valoszinu annyira.

Ami a valoszinubb, hogy lenezunk Tiszafuredre egy delutan, csak ugy persze, meg szulinapozas is lesz, szval jo hetveget mindenkinek, es persze boldog majus 1 et! ;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613139934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_43570 2007.04.27. 17:07:46

Elnézést: közérdekű OFF Zene a lélegzetért - Jótékonysági buli egy beteg kislány megsegítésére szombaton, 28-án a Városligeti Műjégpályán http://www.molnart.hu Sztárvendégek, akik jelenlétükkel és zenéjükkel támogatják az estet: Anita, Charlie, Falusi Mariann, Gerendás Péter, Rácz Kati, Somló Tamás, Tunyogi Orsi; valamint a Lucky Boys, a Night & Day, a Numb és a Soulfézs. ON
süti beállítások módosítása