2007.05.01. 23:20 teddike

Vége!

Címkék: okossag

Vege ennek a par napos pihinek, most mar ismet a gep elott, igaz csak keveset, hiszen dolog van/lesz. Jol sikerult a hetvege amugy, szulinapozas, kirandulas, grill, fagyi, minden ami kelhet. Persze a majus 1, mint olyan kimaradt, csak ma pihentem kicsit, es nem is mentem sehova.
Ismet pesten rontom a levegot, es ahogy latom, jonnek majd ismet a jo kis sorozatos, filmes, es persze egyeb okos megjegyzesek erre a hetre is.
Itt szeretnem megjegyezni, hogy oldalt lattok egy faja kis kepet, ami egy nagyon jo kis oldalra vezet mindenkit. Nem penzert, nincs kedvezmeny sem, csak egyszeruen ott van, szines, tetszett, es persze jol mutat. Szval kattints, nem tamogatsz vele senkit, ha megteszed, nem kell aggodni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343139935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása