2007.05.06. 23:20 teddike

A pok megcsinalta

Címkék: film mozi 2007

Korabban pont arrol irtam, hogy pokember 3, es milyen volt, legalabbis nekem mennyire tetszett, vagy eppen nem, es akkor felvetodott egy gondolat bennem, hogy vajon milyen lesz az elso hetvege, es mit fog produkalni a film. Nos az eredmeny azota mar hivatalos, es tudja mindenki. Eleg durva, azt kell mondjam. Minden idok legjobb nyito hetvegejet produkalta a maga 148 millio dollaros kezdesevel.

Ez jo, vagy sem, jo kerdes. En mindenesetre orulok neki, termeszetesen nem a legjobb film amit lathattunk, de az amcsik kepregeny fanatizmusa, es azt hiszem Venom nagy huzoero volt, hiszen honapokon keresztul ment a hype.

Amit meg erdemes tudni persze, hogy a film keszitesi koltsege 258 millio dollar volt. De, mar most az elso par nap utan tulszarnyalta ezt az osszeget. Hiszen az amcsi vetitessel parhuzamosan, vagy esetleg, mint nalunk, korabban mar moziba kerult a film, igy nem meglepo, hogy par nap utan mar 375 millio nal jar a bevetel. Meglatjuk majd, hogy hol all meg. A pokember elso resze 821 millio mig a masodik resze 783 millo dollarnal tart jelenleg.

Tudom, hogy ezek csak szaraz szamok, de sok mindent elarulhatnak, es vannak olyan perverzek, mint pl. en is, akiknek ez szamit, es bongeszgetjuk az eredmenyeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343139941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása