2007.05.22. 23:15 teddike

Heroes - End of volume One

Címkék: sorozat heroes 2006 2007

 
Eljott ez a szomoru, vagy boldog pillanat is, kineki mi persze, hogy lezarjuk a Heroes elso evadat is. Nagyon sokan vartuk, es nem hazudok ha azt mondom, hogy elegge meglepte az embereket a finale. Gondolok itt arra, hogy persze mindenki valami nagyon utos dologra szamitott, es varta a cliff. et a vegere, ami elmaradt, es a durvulasok is elmaradtak. De ettol meg, ugy gondolom, hogy egy nagyon jo reszt lathattunk.
 
A nezettsege is eleg magas volt, 13 millio felett, ami szerintem nagyon jo, es a 18-49 es csoportban is hozta a formajat a Heroes. Na ennyit a szamokrol, terjunk kicsit vissza az utolso reszhez.
 
Mar hetek ota tudtuk, hogy nagyjabol mire lehet szamitani, azt is tudtuk, hogy kit kell megtalaljanak, hogy lehetoseg legyen a robbanasra, es persze jottek a szereplok vissza NY ba. Az biztos, hogy a vegere igazabol egy negativ szereplo maradt, vagy ketto. Az egyik ugye Sylar volt. Tudtuk, hogy kozte es Peter kozott fog eldolni az utolso csata, es azt is tudtuk, hogy Hiro fogja majd leszurni. Ezt Isaac mind lefestette. Es ezt tudta/latta Sylar is. A nagy adok kapok elmaradt, de ettol fuggetlenul szerintem jo volt ez a kis csatarozas.
 
Peter lett a hos, mondhatnam egeszen batran, a legtobb kepesseg benne van, igaz egyszerre csak egyet tud hasznalni. A resz lenyegeben veve tobb ponton is utott. Az egyik az volt, amikor Peter almaban vagy az idoben utazva, ujra latta Simone t, es talalkoztott, beszelt az apjaval. Azt hiszem , mikor megszolitta Petert, en magamhoz "nyultam". Persze ez nem igaz, de elegge eros jelenet volt. Ezek utan minden egy pontra volt oszpontositva. DL nem halt meg, es Niki hulye kerdese, hogy miert nem engedte at a golyot, azert meglepett, eleg egyertelmu, hogy miert nem engedte at. Micah pedig, nagy arc, azt kell mondjam, es Mollyval, jo parost fognak majd alakitani a kovetkezo evadban. Talan, nemi ertelmet nyert ez a vonal is, marmint a Nikki, DL paros is fontos szereplo lett.
 
Nagyon valoszinu, hogy Sylar ugye eletben maradt, valahogy varhato volt, hogy ezt a kartyat kijatszak a keszitok, es az is szinte biztos, hogy Peter tuleli a dolgokat. A visszaterese majd hatalmas dolog lehet, remelhetoleg jol fogjak megcsinalni. Nathan pedig felaldozta magat, nincs robbanas, nincs is ra szukseg a jovogen, gondolhatnank, es szerintem amugy igy is van, eleg valoszinunek tartom, hogy meghalt, hiszen nem elte tul a robbanast. Parkman szinte biztos eletben marad, mint ahogy mindenki mas is. Claire is aranyos volt, szokasahoz hiven, az ablakon valo kiugras azert odabaszott! Mar elnezest, jo csaj, es marad is ugy nez ki.
 
Mondhatni mindenki megmenekult. A vilag meg lett mentve, mint ahogy korabban Claire is. Szval fanyaroghatunk egeszen nyugodtan, de az az igazsag, hogy igy lett ennek vege, es johet a masodik evad, ami a "csaladokrol" generaciokrol fog szolni. Peter anyuka, Lindermann vonal, Simone apuka vonal, es persze Hiro csaladja. Ez a negy csalad, amit igy most mondhatnank. Majd jonnek a tobbiek is, valahol azt olvastam, hogy 9 lesz a vege, meglatjuk.
 
Utolag, csak annyit, hogy szerintem melto befejezese volt ez a sorozatnak. A masodik evad is hatalmas lesz, legalabbis nagyon remelem, addig meg maradnak a nyari sorozatok, esetleg egy kis pihenes, vagy daralas, mas sorozatokat.
 
Kis info meg, most volt ugye a 24 finale, arrol is majd par sort, illetve jovoheten jon a House finale, az sem lesz egyszeru szerintem.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr223139959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása