2007.05.22. 14:14 teddike

Smallville - Vége a hatodik évadnak

Címkék: sorozat smallville 2006 2007

 
Ez is elkovetkezett. Vege a smallville 6ik evadanak is, ami az egyik legjobb evad volt szerintem. Nagyon sok minden tortent, es a fantomok megjelenese, illetve az egesz szezonban valo jelenletuk utott nagyon. De ne rohanjunk ennyire elore.
 
Az egesz evad jol kezdodott, hiszen Clark a Fantom-zonaban volt, megjelent Zod, aki atvette Lex testet. Alakult a Lana+Lex szerelem. Szval jol kezdtek a fiuk. A szezon kozepere megjott a vart, nagyon sokak altal vart Justice League. Oliver vezetesevel, es sok kepregeny "szereplovel". Ha minden igaz, akkor az evad legnagyobb nezettseget hozo resze volt ez. Majd miutan ez lement, jott talan a legdramaibb eskuvo, amit szerintem lattam, illetve, amit megcsinaltak. Az elozo evad melypontja, erzelmileg az apuka halala volt, most pedig szerintem ez az eskuvo. Clark nehezen, sot egyaltalan nem tette tul magat rajta, es persze jottek az uj dolgok, hogy az egesz csak egy nagy zsarolas miatt volt....
 
Es itt jutunk el az evadzarohoz. Lehet nekem van valami bajom, de azt kell mondjam, ez a resz sem porgetett fel annyira, pedig sok minden tortent, es valojaban tetszenie kellett volna, de valahogy, olyan "megszokott" volt. Azt ereztem, mintha nem kaptam volna semmi ujat a resz utan. Na mindegy...ime az esemenyek...
 
Lana kezdett, es ra is jott sok mindenre. Mar tudja, hogy milyen kepessegei van Clarknak, illetve Lexet is kiismerte, ennek koszonhetoen valni szeretett volna, es otthagyni smallville t. A jelenlegi esemenyek lattan, illetve abbol kovetkeztetve, Lex megolette. Egy robbano autot lattunk, amiben valoszinuleg benne volt Lana, mar csak remenykedni tudok, hogy igy is van...es majd nem hozzak vissza..attol fuggetlenul, hogy miatta kezdtem el nezni a sorozatot.
 
Mar korabban tudtuk, hogy Chloe is fertozott, most mar azt is tudjuk, hogy milyen kepessegellek rendelkezik, megmenti Lois eletet, felaldozva a sajatjat? Lehetseges ez, nem tudjuk, de az biztos, hogy a ket lany kozul valaki vissza fog terni a kovetkezo evadban. Az irok, alkotok egy nagy halalt igertek be, tehat meg mindig ott a nagy kerdojel, hogy vajon ki lehet az...
 
Lionel is veszelyben van, hiszen egy felrobbanni keszulo epuletben ajult el, mondjuk igy finoman. Es maradt nekunk a fo tortenes, Clark, megtalalja a fantomot, ami nem is igazan fantom, hanem egy kriptoni kiserlet eredmeny, mely kriptoni testre vagyik. Nos ezt meg is kapja, es reprodukalja magat. Mondjuk ez kicsit vicces volt, ahogy a vegen a ket Clark kuzdott egymas ellen. Sajnos lattunk mar ilyet is, mar mint, hogy jott egy "bad" Clark, aki mindent tonkre akar tenni.
 
A lenyeg a lenyeg, annyira nem hatott meg, nem kaparom a falat, lehet jo ez igy. Lex megy a bortonbe, par resz utan ugy is kiengedik. Itt a fantom, akit legyoz majd Clark. Es magahoz ter majd valaki, a harom nagy szereplo kozul. Lana, Chloe es Lionel nem halhat meg egy reszben, szval valaki visszajon meg kozenk. Jo evad volt, jo volt nezegetni, igaz, nem hetrol hetre, hanem ahogy eppen kedvem es idom volt ra. A kovetkezo evad ha minden igaz, a zaro evad lesz, remelem lealabbis, szep befejezest kivanok a sorozatnak.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353139958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása