2007.06.08. 12:28 teddike

Pár apróság

Címkék: tv sorozat okossagok

Elegge rendezetlenul, de van par gondolat a fejemben, azokrol sorozatokrol, filmekrol, amiket neztem, vagy nezni szeretnek. Lehet, hogy egeszen pontosan nem az fog ide kerulni, amit eredetileg terveztem, de elore is elnezest kerek, harom vizsga utan nem sok kedve van mar az embernek.

Szval. Jericho. Tudtuk korabban, hogy kasza, es nem lesz folytatas, ettol fuggetlenul, vagy ennek ellenere, nem tudom melyik a pontos, a sorozat elso evada ugy lett befejezve, hogy kicsit idegesek lettunk, hiszen semmi normalis lezaras, mondhatjuk igy. Azota a "nuts"szo kerint a vilagegyetemben, aminek hatasara, a sorozatot elkaszalo csatorna ugydontott, hogy ad egy eselyt a sorozatnak, es leforgatnak egy 8 reszes kis evadot. Ami ismet csak sok kerdest vet fel. Reszben, hogy ha a nezettseg jo lesz, akkor valoszinuleg varhato a folytatas. Es persze az orok kerdes, folytatastol fuggetlenul vagy sem, hogy fogjak azt befejezni. A lenyeg szerintem azoknak, akik nagy jericho rajongok, hogy kapnak/kapunk meg par reszt, ami remelhetoleg vegleg eldonti az esemenyek kimenetelet minden szempontbol.

Grace klinika. Ugy lett vege a sorozatnak, hogy valoszinusithetoen sok ember tavozik, es ezzel kapcsolatos egy hir, ami arra utal, vagyis megerositi azt, hogy ki az, aki szinte biztos, hogy marad. Nos, a filmben szereplo George biztos ott lesz a kovetkezo evadban, Es az is biztos, hogy Burke tavozik a sorozatbol. Ennek egy nagy oka van. Burke vagyis Isaiah Washington egy korabbi rendezvenyen nyiltan beszolt a George t alakito szinesznek, aminek a hatasara egy eleg parazs vita alakult ki. Hiaba kert azota elnezest es vett reszt tobb melegeknek szervezett rendezvenyen, ez a hiba vegzetesnek minosult, igy kiirasa ennek is koszonheto. A tobbiek is valoszinusithetoen visszajonnek majd a sorozatban, hiszen szerzodesuk van.

A Friday Night Lights utan Brothers & Sisters fogott meg, es ezt kezdtem el nezegetni, amikor csak lehetett ,es tudtam. Ennek igazabol egy apropoja volt, a sorozat eleg szep nezettseget produkalt elso evadaban, attol fuggetlenul, hogy nem sokat lehetett hallani rola. Es korabbi Everwood os szereplok is feltuntek benne. Amy pl. aki nekem nagy kedvencem lett, de kinek nem? Kicsit fura ebben a szerepben latni, es itt latni, de majd jon a folytatas, es meglatjuk akkor ez hogyan fog valtozni. A masodik evad mindket emliett sorozat eseten jonni fog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr833139971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása