2007.06.20. 21:18 teddike

Shrek the third

Címkék: film mozi 2007 6 csillag shrek the third

A kalozok es pokember, illetve a 300 utan, azt hiszem a shrek volt a legnagyobb varakozasnak orvendo alkotas. Nem akarok nagyon belemenni beveteles dolgokba, de nyito hetvegejen tobbet hozott mint a kalozok, es jelenleg is masodik helyen tanyazik, a pokember utan, 2007 filmjei kozott. Nalunk is 100 ezer forint felett teljesitett, ami kissebb rekordnak szamit.

Ebbol is latszik, hogy a zold ogre tortenete sokakat megmozgat, persze leginkabb a gyerekek miatt vannak sokan a mozikba. Az elso resz utan, nehez maradandot alkotni, vagy legalabbis azt a szintet megutni, de azt hiszem a haramdik resznek is sikerult. Nagyon sok kis apro poennal, illetve a reszletekben rejlo okosagokkal tunik ki ez a rajzfilm a tobbi kozul. A kulonbozo feliratok, nevek mind mind nagyon jol eltalaltak. Pont ezekert a poenok miatt gondolom azt, hogy ez nem mese, vagy legalabbis nem 12 eveseknek valo, akik a poenok jelentos reszet nem is ertik, es csak egyutt rohognek a tomeggel. Nem hibaztatom oket, de azert vannak elegge kemeny poenok is a filmben, ami miatt csodalkozok azon, hogy nem kapott besorolast, de ez mar nem az en dolgom.

Tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy ebben a filmben is a mellekszereplok viszik a primet. Az elsoben egyertelmuen szamar volt a kiraly, a masodikban mar jott suti es a macska. A harmadikban pedig, nos talan mondanom sem kell, de a kis suti, diszno, illetve a tobbi pozitiv hos, mind mind nagyon nagyot "alakit". Persze shrek szamar es a kandur is jok, csak ok mar a megszokott dolgokat rakjak le nekunk az asztalra. Kicsig aggodtam a film elott, de nem kellett csalodnom. A pontossaghoz hozzatartozik, hogy maga a sztori nem a legjobb, nem is igazan elvezheto, illetve Arthur is kicsit lagymatag, de a mellekvonalak, illetve a mar emlitett apro kis reszletek, nagyon megszinesitik a dolgokat.

Pontozas, es minden besorolas nelkul, csak ajanlani tudom. Akar gyerekfilm akar nem, nagyon jo, vagy mondhatnam ugy is, a legjobbak koze tartozik. Nem veletlen az elejen emlitett magas nezoszam sem. A nagyon nagy shrek rajongok kedveert, a dologhoz hozzatartozik, hogy lesz 4 ik meg 5ik resz is, ami azt takarja magaban szerintem, hogy latni fogjuk a kis ogrekat, ahogy felnonek. Emlekeim szerint ket fiu es egy lany ogre szuletett, nem lesz egyszeru.

A film vegerol most sem maradt el szamar es kandur kulon produkcioja, vartam egy fasza kis karaoket, de ez sem volt rossz. Azt hiszem, melto folytatas ez az elso resznek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr943139980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása