2007.07.04. 22:52 teddike

Csak egy kis update

Címkék: okossagok jobland para

Igazabol eleg reg irtam, ennek is volt oka, persze! Az egyik, hogy itt a nyar, keveset logok a neten, es hat keves olyan dolog tortenik, amirol erdemesnek talalom. A masik pedig, hogy szerettem volna, ha a jobland para marad elol, mivel hat azt hiszem meg mindig erdekes tema.

Kivancsi vagyok a masodik, illetve a sokadik korre, hogy mi fog tortenni, de hat majd ugy is tajekoztatok mindenkit rola.

Most viszont annyit meg, hogy holnaptol kezdodik a legfontosabb, az egyik legfontosabb nyari program, evekre visszamenoleg mindig halasnapok tiszafureden. Szval par napig aztan vegkepp off, es csak buli!

Mindenkinek jo nyaralast! Es hat igazabol nem a legjobb az ido, de attol meg remelhetoleg egy nagyon jo hetvege all elottunk. Kalandra fel, annyit tudok mondani mindenkinek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr33139989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása