2007.09.11. 13:05 teddike

Kés/Alatt - Nip/Tuck

Címkék: sorozat 2007 nip tuck

Jottem megint, csak igy a hatterben, megint sikerult halozatot talalni, es tudok kicsit rosszalkodni. Annyira jo volt a masodik nap is a suliba, majd kiugrottam a borombol, mikor be kellett ulni eloadasra.

Amiert most szollni kivannek hozzatok, az nem mas, mint a Nip/Tuck, ennek talan annyi apropoja, hogy ez az a sorozat, amit ezen a nyaron az elejerol elkezdtunk nezni, es meg mindig okosba nezegetjuk a dolgokat. Harmadik evad elejen jarunk, tehat a késes sztori elejen/kozepen, igaz mindket dokinkat elkapta mar, sot a kedvencunket meg is eroszakolta. Persze, koszonhetoen a viasat nak, es ezt pozitiv ertelemben gondolom, mar sok reszt lattunk a harmadik illetve a negyedik evadbol is. Ennek az egesznek talan annyi ertelme van, hogy megfogjuk a vonalat, es tudjuk az esemenyeket hova rakni.

Azt hiszem az elso evadot a masodik evad siman uberelte, legalabbis nalam, a vege is abszolut utos lett. Nem hiszem, hogy sok hasonlo sorozat lenne, sot azt gondolom ez az egyetlen, amiben megvan minden, a 12 es karikatol egeszen a 18 as karikaig, es persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a valosagot olykor konyortelenul bemutato sorozat, azert elegge elrugaszkodott, de talan pont a ketto kozotti atmenet az, ami miatt nezzuk. Rengeteg eyecandy, es persze nagyon szep dolgok, olykor persze, pont ennek ellenkezoje, de hat az embernek tanulnia kell valahonnan.

Az elso evad vegen, Escobar fele szivatas azert eleg durva. Marmint oke, tudjuk, ennek lesz meg folytatasa, de amit az a pasi az elso evad masodik feleben lemuvel, az nagyon durva. "Vegeztunk Escobar....- Szerinted elmentem?". Az egyik kedvenc mondatom!

Jon az 5ik evad, aminek azt hiszem csak orulhetunk, igaz a negyedik evad "teljesen szepen" zarult, es sok rejtely megoldodott, ha lehet ezt mondani, de meg rengeteg lehetoseg van a sorozatban, foleg, hogy uj helyszinre koltoztek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr783140005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása