2007.10.04. 17:26 teddike

Knocked Up

Címkék: film mozi 2007 knocked up 8 csillag

Igen, cseppet le vagyok maradva, hiszen mar honapok ota elerheto a film, de en ennek ellenere, csak tegnap este tudtam leulni, es megnezni. DE! Most mar nagyon banom, hogy nem tettem meg korabban. Azt hiszem az ev leghangosabban rohogos filmje lett.

Seth Rogen es Katherine Heigl! Igen ok ketten a foszereplok, es szerintem fantasztikusat hoznak. Nyoma sincs a grace klinikanak, es en sem huztam ra a szokasos "sebesz vagy" zsakot. Seth Rogan pedig valami fantasztikus, iszonyat dumai vannak, komolyan mondom, reg rohogtem enyire jokat egy filmen. Tudom, hogy ebben reszuk a keszitoknek van, akik nem masok, mint a 40 eves szuz buszkei alkotoi.


A sztori mondhatni felelmetesen egyszeru, de ez is a jo tulajdonsagok koze sorolhato. Egy feltorekvo riporterno, aki elete nagy lehetosege elott all, elmegy bulizni, unnepelni a testverevel. A bulin osszefut a nagyon is lecsuszott es semmittevo Ben -el. Ketten maradnak, isznak, nem is keveset, Alison lakasan kotnek ki, ahol megtortenik, igen, AZ tortenik meg, de mivel ovszert nem hasznaltak, igy 8 het mulva feny derul az igazsagra. Alison azota nem talalkozott Ben el, eppen ezert innentol mar azt hiszem konnyen kitalalhato a tortenet. Viszont amennyi kis aprosagot lehet ebbe beletenni, az nagyon durva. A sztorit kb 5 percben el tudnam mondani, es a cim is elegge lenyegretoro. Ettol fuggetlenul, mivel egy eleg hosszu filmrol beszelunk, egyetlen perce sem volt, amikor unatkoztam volna.

Siman leosztalyoznam 10 esre ezt a filmet, de meg jon ebben az evben a Superbad, igy meg szeretnem hagyni annak lehetoseget, hogy az vajon milyen lesz, foleg, hogy a Knocked up, ket szereploje is benne lesz a filmben. Felvaltottak egymast, mondjuk igy, egy mellekszereplobol lesz a foszereplo, es a jelenlegi filmunk foszereploje kerul mellekszereploi pozicioba.

Maradva a Knocked Up cimu okossagnal, kicsit feltem tole, hiszen nem sok jo vigjatekot lattam mostanaban, eppen ezert csak remenykedni tudtam, hogy ezzel nem furdok be. De a szabad stilus, a karomkodasok, kulonbozo, olykor eleg kinos helyzetek nagyon utottek.

Persze a jo, es mar sokszor megismert karakterek fejlodese, itt is megfigyelheto, hiszen Ben elegge az alulrol kapaszkodik fel egy szintre, ha nem magasabb szintre, mint Alison, es igy talalnak ujra egymasra. Azt hiszem ez a film tok jo pelda eleg sok apro dologra a valo vilagbol is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr663140026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása