2007.10.10. 15:23 teddike

Az első

Címkék: sorozat 2007 2008 gossip girl

Álmomban sem gondoltam volna, hogy pont ez lesz az első sorozat, amit berendelnek egész évadra. Meglepő és egyben mulatságos is, hiszen a nézettségi adatok sehol nincsenek, viszont maga a csatorna sem tud jobb újoncot felmutatni, így érthető, hogy berendelték a Gossip Girl -t! Továbbra is csak hangsúlyozni tudom, hogy engem nagyon meglep a dolog, hogy ez ennyire biztos, persze vannak sokan, akik nagyon jól értenek a dolgokhoz, és persze vannak nagyon jó magyarázatok is erre.

Az tény viszont, hogy sok hiba ellenére a sorozat fejlődik, a harmadik rész már sokkal jobb volt, mint az első kettő, és most itt van már a negyedik rész is. Amolyan érdekes utalással ért véget a harmadik rész, gondolom pár tini kíváncsian várja a folytatást. A sorozatban elvileg változások lesznek, legalábbis remélem, eddig jó a javulás. Új szereplőkkel, és esetleg a narrálás törlésével biztos nagyobb sikereket érhetnének el.

Egyenlőre ennyit a Gossip Girl -ről, este talán lesznek nézettségi adatok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr653140039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása