2007.10.30. 18:44 teddike

Hétfő este a tv előtt!

Címkék: rtlklub tv tv2 viasat3

 
Nem kell nagyon részleteznem, hogy mire gondolok. Azt hiszem, hogy aki a hétfő estét a tv képernyői előtt tölti, annak valami nagy problémája lesz. 8 előtt kezdődik a butulás, Jóban Rosszban megtudjuk, hogy éppen mi a helyzet a kedvenc kórházunkban. Majd kis csúszással jön utána a Barátok közt, ami szintén nagyon felemelő érzés, mármint a nézése. Ezek után tegnap este elkezdődött a Győzike Show.

No comment. Talán ezt lehetne írni. Országunk hagyományos jellemzése szerint, nem néztem csak láttam,és most beszélnék róla. Vicces egyébként. Igen, bevallom tegnap megnéztem, és nem bántam meg. Azért mondom ezt, mert legalább biztos képet kaptam arról, amit heteken keresztül fikázni fogok. Győző ismét bizonyított. Vagy nagyon hülye, vagy nagyon jó színész. Nem hiszem, hogy nagyon meg kellene magyarázni melyikre is gondolok. Az viszont biztos, hogy ismét valami hatalmas média zuhatag közepette vette kezdetét a következő évad.

Csak a show kedvéért felvették, amikor bementek RTL -hez megegyezni a következő show -ról. Majd a felvételek második részét adták le előbb, és csak a reklám után jött az, ami valójában, időben korábban történt. Tényleg nem tudom mi a show és mi a valóság ebből. A gyerekek gondolom nem színészkednek, valami para biztos van, de ennyire megjátszani a dolgokat, csak a Gáspár család képes. Nem is szeretnék erről többet írni, csak gondoljunk bele, ha ezeket a dolgokat, amiket leírtam megnézni az ember, biztos, hogy az intelligencia szintje csökkenni fog.

És ekkor még csak este 10 óránál járunk. Gyors kapcsolás, és jönnek a Sofőrök.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr213140076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása