2007.11.14. 20:41 teddike

Mindig kell egy kis magyarázat

Címkék: okossagok

 
Tudjátok mi van akkor, amikor a t-online szar, és emiatt semmi kapcsolat a "külvilággal"? Illetve azt tudjátok, hogy mi van akkor, ha az ember gépében hirtelen úgy kezd gondolkodni a táp, hogy hello-szia, és nem hajlandó tovább működni? Én sajna tudom, majd 14 ezer Ft -om bánta. A lényeg, hogy most már elvileg itt az új tápegység, lehet hasítani, és persze az internet is újra régi fényében tündököl.

Nehéz egy nap alatt lehúzni mindent, főleg ha az ember ennyire "rajongó", és azokat mind át is nézni. Heroes új rész, ami mindig kötelező. Az év utolsó prison break része is mögöttünk van sajnos. Nem vagyok azért annyira oda, hogy most kaparjam a falat, de mindig sajnálom, ha ilyen dolgok történnek, hogy hosszabb ideig kimarad valami. Persze ilyenkor van lehetőség pótolni a többi sorozatot. Lesz Chuck, vagy Reaper, meg ami jön. Lassan jön a hosszabb szünet mindenhol.

És persze itt vannak a magyar csodálatos dolgok, amiket nem érdemes nézni, vagy nem nézni, kinek mi, de azért beszélni mindenképpen érdemes róla. Itt van Buci hatalmas esése szombaton, elő egyenes adásba. Itt van a Pokerarc első hetének nézettsége. És persze a hétfő esti sofőrök. Na majd szépen lassan, holnap nem írnék zh -t még boldog is lennék.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr693140098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása