2007.12.03. 21:47 teddike

House s04e09

Címkék: sorozat house 2007 2008

 
Ezt is megéltük. Miért mondtam ezt? Elvileg vége a játéknak. Több rész óta, mint azt már korábban is írtam, House új csapatot keres. A legtöbb részben elküldtek mindig egy embert, és a többiek versenyeztek tovább. De House csak House maradt! Nagyon jót tett a sorozatnak, hogy hoztak új arcokat. Azt sajnálom, hogy a többieket visszahozták. Részenként, legjobb esetben öt percet szerepeltek, és a szerepük eléggé jelentéktelen volt.

A legrosszabb helyzetben Foreman van, hiszen minden részben felvesz egy öltönyt, és gubbaszt, tesz pár megjegyzést, de valójában semmi, még mindig azt mondom, sokkal jobb lett volna, ha nem hozzák vissza. Ez igaz Chaes és Cameron esetében is.

A kilencedik rész előtt négyen maradtak. Elvileg kettő embert kellett volna elküldenie House-nak. Szereztek egy esetet a klinikáról, és mindenki végezhette rajta a saját kis kísérleteit. Ez azért volt érdekes, mert a verseny szellem miatt, mindenki próbálta a legjobbat kihozni magából. Egy kicsit megijedtem egyébként, hiszen az eyecandy hatás kicsit csökkenni látszott, amikor először House eredményt hirdetett, de aztán rendeződtek a dolgok.

Nem a legizgalmasabb, vagy a legjobb eset volt ez, de így sem volt rossz. House egyszerűen félelmetes, nem gondoltam volna, hogy egy karakter ennyire el tud vinni valamit a saját hátán. De nélküle ez annyira halott lenne, hogy félelmetes. A sztrájk miatt sajnos most egy ideig nem lesz House, január 22-án tér vissza sorozat. Rosszul mondtam, nem a sztrájk miatt, hiszen ilyenkor eleve nagyobb szünet szokott lenni, de kevés rész maradt, amit leforgattak, szóval gyanús, hogy nem lesz teljes évad, ha nem tudnak megegyezni. Én kicsit aggódom emiatt, hiszen a legtöbb sorozat, és így a kedvencünk, House is kevesebbet lesz majd látható.

Egyébként az egész sorozatról elmond mindent, ahogy a végén House nézett, és az a zene. Nagyon jó volt, és jó vég szerintem egy hosszabb szünet előtt. Elvileg itt zárunk egy szakaszt, a játékok megmaradnak, viszont most már elvileg egy fix csapat lesz.
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr783140131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_17801 2007.12.04. 17:21:24

Pont most néztem meg. 8) A fox.com/house oldalon perpill 3 óra 39 perc van a következő részig. Szóval egy még van. 8)

Ismeretlen_37501 2007.12.07. 15:10:46

Lehet, hogy ott a számláló, de maradjunk annyiban, hogy valószinűleg tévedés. Sajnos továbbra is csak a januári időpont a nyerő!
süti beállítások módosítása