2008.02.07. 12:45 teddike

Változások!

Címkék: okossagok

Nem nagy változás, de mivel nem sok mindenhez értek, az oldal kinézetet nagyon nem tudom megváltoztatni, így próbálok olyan dolgokat kirakni, ami a saját és remélem mások boldogságát is növeli. 

Van egy ilyen rész, hogy "Vélemények"! Utoljára írt vagy csak egyszerűen fontosnak tartott kiemelt bejegyzések, hogy ha sok hülyeséget írnek, így azok mindig szem előtt legyenek. A másik pedig a "Mozi: 2007 ; 2008", az előző évből persze semmi nem lesz itt, csak a lista, hogy melyek voltak a legjobb filmek szerintem. Viszint az új filmek kis képei ott lesznek. Amiket láttam, és írtam róluk, azokról az oldalra mutató linket fogtok találni, amit még nem, az pedig a várólistán van.

Lehet hülyeség ilyeneket csinálni, de nekem egyenlőre tetszik az ötlet, és legalább jobban is nézünk majd ki. Tegnap írtam, hogy lassan listát csinálok arról mit akarok még írni, nos a lista csak bővült azóta. Meglátjuk mikor jutok a végére. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr403140185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása