2008.02.11. 20:39 teddike

Lost s04e02

Címkék: sorozat lost 2008 lost s04

Lehet még fokozni az izgalmakat? A válasz egyértelmű, nagyon is lehet. Annyira magas hőfokon ég a sorozat, hogy a régebben esetleg töltelék vagy kiegészítő résztől is padlót fogtam. Ne értsetek félre, semmi negatív nincs abban, amit mondani akarok, csak tovább akarom erősíteni azt a hitet mindenkiben, hogy ez a két rész nagyon jó lett, és ha ilyen lesz a folytatás, akkor nincs kétségem afelől, hogy ismét egy nagyon jó folytatás áll előttünk. A kép alatt viszont csak spoileresen.


Bocs, a képért, de ahogy néztem ezt a részt, talán ez az, amit spoilermentesen be lehet tenni. Az események pedig magukért beszélnek. A helyzet az, hogy megjöttek az új karakterek, egy csapat, aki elvileg azért van, hogy segítsen, de persze egy rész után megtudjuk, hogy nem azért jöttek, amiért hittük, és mivel látjuk azt, hogy mindenkinek van valami képessége, na nem Heroes szinten, de biztosak vagyunk már most is abban, hogy nem is azért amit mondanak, vagy kiderült róluk. Ez is mennyire cool egyébként? Ki gondolta volna, hogy egy Lost rész nem csak rengeteg kérdést tud maga után hagyni, hanem elég sok infót, és azt az érzést, hogy sok mindent megtudtunk, de sejtjük, hogy itt még lennie kell valaminek, és már pörög is az ember agya tovább.

Az új karakterek szerintem nagyon jók. Aki felbérelte őket már biztos, hogy valami komoly ember lehet. Naomi lett volna a főnök, de tudjuk mi történt. Szóval azt hiszem egy ideig még négyesben, szétszakadva járják majd a szigetet. A két csapat már megvan, és egyenlőre a Jack félék eléggé negatívan viszonyulnak Locke csapatához, habár a nagyon naiv Jack már valami értelmet próbált sugározni, amikor kérdezni kezdett. Locke viszont nagyon toppon van még mindig, és hát mellette van a másik kedvenc karakterem, Sawyer, aki bármikor meglepetést tud okozni. És ezért szeretem a Lost-ot, egy hete még Hurley volt a középpontban, és most eléggé a háttérbe szorult, de mégis más szemmel nézek már rá.

Amit szintén érdemes kiemelni, hogy az új karakterek miatt, kaptunk elég sok információt arról, hogy a valóságban, mit akarnak elhitetni az emberekkel, mármint, hogy nincs túlélő, mindenki meghalt a repcsiről, és azt egyben, az óceánba találták meg. Maradjunk annyiban, hogy annyi történés van itt, amit nem nagyon érdemes leírni, de teljesen más szinten pörögnek most a dolgok, mint azt korábban megszoktuk. Ben pedig egy igazi badass, tud mindent, nem lehet meglepni, a sziget lelke és szíve egyszerre, nem tudom milyen dolog fog majd teljesen elkedvetleníteni vele kapcsolatban, de egyenlőre ontja az infót, és ahogy Locke-t kezeli, odabasz.

Új infó, a hajón, ami jön a szigetre, van valaki, aki Ben embere. Már most lehet tippelni, az enyém, ki más lehetne, mint Michael. És ami még mindig durva, hogy a sivatagban találtak egy jegesmedvét, ráadásul ott volt rajta a Hydra jeles nyakörv. Éljen! Még egy probléma, amit egyenlőre nem tudok hova rakni. Dharma Ben ellen, és fordítva. Ide a következő részt. És ha már kép, akkor a rész mondása, kettő volt, de az egyik: "I see a cow!'

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr983140194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása