2008.02.28. 12:56 teddike

Lost s04e04

Címkék: sorozat lost 2008 lost s04

Ma este új rész, én meg jövök itt a negyedik rész ismertetésével. Mint azóta már tudjuk, 8+5 bontás lesz. Így lesz egy hosszabb szünet, de majd áprilisban folytatódnak a dolgok. Addig pedig beszéljünk az aktuális részekről. A negyedik is lassú volt, ha az első kettőhöz hasonlítjuk, nem sok minden történt a szigeten, viszont a flashforward megint ütött. Annyira jól dobálóznak itt a dolgokkal, hogy ez a sorozat még mindig magasan a legjobb pontokat kapja hétről hétre. A sztoriról spoileresen a tovább mögött.


Ma este új rész, én meg jövök itt a negyedik rész ismertetésével. Mint azóta már tudjuk, 8+5 bontás lesz. Így lesz egy hosszabb szünet, de majd áprilisban folytatódnak a dolgok. Addig pedig beszéljünk az aktuális részekről. A negyedik is lassú volt, ha az első kettőhöz hasonlítjuk, nem sok minden történt a szigeten, viszont afastforward megint ütött. Annyira jól dobálóznak itt a dolgokkal, hogy ez a sorozat még mindig magasan a legjobb pontokat kapja hétről hétre.


Megint kapunk egy kis sztorit a szigeten, és egyet a sziget utáni életből. De a kettő valahol mégis összefonódik. Kate kíváncsi rá, hogy mit tudnak róla azok az emberek, akik a hajóról jöttek, így Miles közelébe kerül, de ő csak akkor hajlandó pofázni, ha beszélhet Ben -el. A flashek pedig Kate bírósági tárgyalását mutatják be. Közbe az is kiderül, hogy van egy fia. De itt már rögtön jön is a kérdés, hogy a picsába? Aztán ahogy haladunk előre, valahogy egyre jobban kialakul az emberben az a kép, hogy nem is az ő fia, csak ő fogadta magához, és innentől viszont a megoldás egyszerű.

A bíróságon megjelent Jack is, aki leadott egy sztorit, hogy azok közül akik lezuhantak, 8 an élték túl a zuhanást, és hatan tudtak hazajutni, tehát a sztori szerint ketten elvileg meghaltak a szigeten. Viszont hogy került a gyerek akkor Kate-hez. Illetve mikor azt mondja Jack, hogy "we have to go back" azért van, mert annyi szarságot csináltak, leölték az embereket, vagy pedig azért, mert még mindig élnek és szeretne velük találkozni. Nem tiszta itt már semmi sem az az igazság.

Az, hogy Miles mit akarhat Ben-től, egyáltalán nem volt sejthető, mint ahogy az sem, hogy Locke, hogy reagál erre. Ismét kaptunk a szigeten egy kis Sawyer Kate szálat, ami gyorsan meg is szünt. Locke pedig igazi "badass" még mindig. A végén azért elég kemény dolgot csinál.

Kate nem volt kérdéses, hogy a oceanic6 tagja, mivel ezt már a harmadik évad végén megtudtuk. Amit Jack ott leoszt, hogy tudja e Ő, hogy ott van, akkor szerintem a gyerekre gondol, és ha ez így van, akkor ezek a jelenlegi flashek még mind a "we have to go back" előtt voltak. A bemutató alapján, azt mondták nekünk, hogy megismerünk valakit a oceanic6 közül. Tehát kapunk még egy túlélőt, viszont az egész részben csak egy ilyen ember van, az pedig a gyerek, Aaron. Bumm...ez azért fura, mert ő nem volt rajta a gépen, a szigeten született, ergo nem hiszem, hogy ő benne lenne a "hatba". A lista nem sokat változott, lassan megtudjuk kik jöttek el a szigetről, és az ötödik részben végre ismét szerepet kap Sayid és Desmond, akik a gépen vannak elvileg. (Oceanic6: Kate, Jack, Hurley, Sayid, Aaron, aki számomra kakukk tojás.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363140213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_37501 2008.02.28. 16:47:52

Kate Hurley párbeszéd azért emlékezetes.
süti beállítások módosítása