2008.03.28. 01:27 teddike

Prison Break, Friday Night Lights, Smallville és a Többi

Címkék: prison break smallville jericho friday night lights

Ha már benne van az ember, és megjött a kedvem ahhoz, hogy írjak pár dologról, akkor íme a napokban (értsd: elmúlt pár hét) napvilágot látott hírek, amik azokat a sorozatokat érínti, amikről azért többször megemlékeztem itt. Lassan jön vissza az összes nagyobb kedvenc, és addig rendbe kell rakjam én is a dolgokat. De most itt olyan sorozatokról szeretnék írni, amelyektől már búcsúztunk örökre, vagy csak erre az évadra.

Az első és legnagyobb hír, ami azért nem lepett meg annyira, de mégis örülök neki, hogy végre hivatalos. A Prison Break megkapta a negyedik évados megrendelést. 22 vagy 23 rész lesz a következő évadban. Arról nehéz lenne nyilatkozni, hogy most akkor melyik szálat is követik nagyobb figyelemmel, illetve hogy hozzák össze a szereplőket. A harmadik évadról, itt olvasható bővebben. És mondhatni amolyan bréking nyúz (thx to junkie), hogy állítólag visszahoznak egy olyan karaktert, aki elvileg már meghalt. Erre csak annyit tudok mondani, hogy hozzák, csak csinálják jól. Engem mondjuk nem fognak elveszíteni, de hát én csak egy vagyok a nagy rengetegben.

A másik nagy kedvenc a Friday Night Lights, lehet elhamarkodott volt még a harmadik évadot emlegetni, de egyre biztosabb, hogy egy héten belül talán pont kerül a találgatások végére, és lesz megállapodás. A történet pedig a következő tanévben folytatódna, és úgy kapnánk utalásokat arra, hogy mi történt a kettő között. Tehát a mostani vonalat eldobják kicsit, és majd csak később tudjuk meg mi is történt a rájátszásban. Az is biztos, követve az eseményeket, hogy sok olyan szereplő van, aki már végzős, tehát a következő évben már nem lennének a suliban. Ilyen pl. Smash, akinek a beilleszkedését azért figyelemmel kísérnék. Egy nagyon jó hír az is, hogy a készítők végre rájöttek arra is, hogy az első évadnak megfelelően több foci kell ide, és ebből is kapni fogunk majd.

Smallville, amiről sok újat nem tudok mondani, csak annyit, hogy aki eddig követte az eseményeket, és kibírta, rajongó maradt, az most tapadjon a képernyőre. Most tartunk ott, hogy három egymást eseményekben nagyon is követő részt láthatunk. Több, már sokkal korábban felvetett szálat akarnak lezárni a készítők, ezért azt hiszem nagyon fontos dolgokat láthatunk majd. Az is biztos, hogy Kristin Kreuk a sztrájk utáni részekre sem tér vissza már, szóval ha minden igaz akkor a ma esti részben látjuk egy jó ideig utoljára a sorozatban. Azért felteszem a kérdést, vajon hol is kezdték/kezdtem őt már nem szeretni mint Lana? Tapadjatok a képernyőre és nézzétek!

A "Többi" pedig, sok kis apróság, ami közül leginkább a Jericho érdemel egy hosszabb megjegyzést. A sorozat kapott egy második esélyt, elkészült egy 7 részes második évad, két befejezéssel, attól függően, hogy lesz e folytatás. Nos az ítélet megszületett. A nézettség pocsék volt, éppen ezért egyenlőre úgytűnik, hogy végleg vége a sorozatnak. Én még nem láttam ezt a hét részt, arra vártam, hogy egybe meglegyen minden, és mivel már itt figyel mind a hét rész, ideje nekimenni a második évadnak. Ami biztos, hogy kaptunk egy lezárást. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953140245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása