2008.05.23. 15:01 teddike

How I Met Your Mother - Harmadik évad finálé

Címkék: sorozat how i met your mother 2007 2008

A sorozatról már írtam bővebben, amolyan áttekintő jelleggel, olvassátok el. Most csak az utolsó részekről írnék pár sort, hiszen egy szitkomról beszélünk, nincs azért olyan nagy történés, vagy mégis? A kép alatt jön a folytatás, és spoilerek is.


A harmadik évad tartogatott egy két meglepetést, sok vendégszereplő volt. Közülük talán kettő emelkedik ki, hiszen visszatérő vendégek lettetk. Britney Spears, és Sarah Chalke. A szitkom jegyeket továbbra is hordozva, nagyon sok poén volt a harmadik évadban. Olykor azért úgy éreztem, hogy a karakterek közül Barney-ból kezd egy kicsit sok lenni, de szerencsére időben visszavettek a dologból. Az évad azért kicsit szétesős volt. Az eleje nekem sokkal pörgösebbnek tünt, és éppen ezért sokkal jobban is tetszett. Aztán egyre jobban jöttek azok a részek, amik kicsit unalmasak voltak, egyértelműen időhúzásnak tüntek. Sajnos ez, illetve az évad második része miatt úgy erzem, hogy a sorozat kicsit hanyatlani kezdett, és nem ez lett a legjobb évad a sorozat életében.

Sajnos vagy nem, de nekem még mindig Marshall dolgai tünnek a legjobbnak, és valahogy az évad második felében ebből jött a legkevesebb. Vagy Barney volt a téma, vagy az, hogy Ted-nek milyen a szerelmi élete. Ami addig nem volt probléma, amig Robin volt a barátnő, mert sokkal több lehetőség volt a poénokra, de így már nem volt okés a dolog. A vendégszereplők közül, jól hangzik, hogy Britney, de a második megjelenés katasztrófális lett. Barney és Britney az ágyban jelenet annyira volt pocsék, legalábbis nekem nagyon nem jött be. Sarah Chalke pedig nem más, mint Ted új barátnője. És sokan vélik azt gondolni, hogy majd ő lesz az anyuka. Ami akár még igaz is lehet, de ebben az évadban sem derült ki semmi ezzel kapcsolatban.

A befejző rész pedig, pont olyan volt, mint az évad második felében lévő részek többsége. Nem tudott sokkal többet lerakni az asztalra. És tudom, nehéz újat adni, de a végén elővették azt, amit a Jóbarátokban párszor ellőttek azért. De persze lehet pont emiatt volt az egész rész felépítve, és erre ment ki az egész? A harmadik évad és a befejező rész is nálam egy 6/10. Még mindig az a szitkom marad, amit követni fogok, és várom is a negyedik évadot, mert voltak azért kellemes részek, de sajnos nem tudta végig tartani magát. És még mindig keressük az anyukát, viszont ha marad a sorozat, akkor a rész végén lévő kérdésre csak egy választ lehet adni.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83140316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása