2008.06.22. 21:56 teddike

Tanulnom kellene [update]

Címkék: okossagok

Ez a nagy igazság a ma estére, pedig napok óta mást se csinálok, mint próbálkozok, de inkább a várost járom, vagy készülök arra, hogy lassan vége legyen a vizsgáknak. Délután is F1-et néztem, ami nem volt azért nagyon izgalmas, de mivel az ember játszik neten, van saját csapata, így izgalmasabb kicsit a dolog.

Most is inkább az olaszokat nézem, persze nem játszanak jól, de lehet megint így mennek tovább? Jó a kérdés, mindenesetre csak annyit tudok mondani, hogy hiába isfikáznám őket, 15 éve nekik szurkolok, most sem lesz ez másképp.

Holnap, vagy a jövőhét? Várom a szerdát, utolsó vizsganap, egy próbálkozás, vagy sikerül, vagy nem, a nagy igazság ugye, utána azért remélem sokkal aktívabb leszek, de ha ilyen jó idő marad, inkább a strandokat kellene járni és örülni annak, hogy végre megint nyár van.

update 1:  Nem akartam külön posztba írni, de ma végre levizsgáztam, és most már "csak" a meló lesz. Viszont a vizsga miatt nagyon boldog vagyok, most már látom az alagút végén a fényt, ami azért sok jót jelent. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823140350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása