2008.06.26. 15:19 teddike

Made of Honor ( Boldogító talán )

Címkék: film mozi 2008 5 csillag boldogito talan made of honor

Most látszik majd az, hogy miért volt értelme tegnap a Mindenképpen talán-t bemutatni. Jön a sorban következő romantikus film, amit talán csak a Kiss Kiss Bang Bang-es csaj miatt néztem meg, na meg persze a sorozatok terén ismerős Patrick Dempsey miatt. Egy nagyon tipikus romantikus filmről beszélünk most, ami szinte semmiben sem tud olyat mutatni, amivel esetleg megpróbálna jobb lenni, mint a korábban említett film. Persze ettől még lehet szórakoztató, de sokszor azért idegesítő is tud lenni. Ismét jön a nagy mondat, eléggé olyan hangulat kell, hogy élvezni tudjuk a filmet.

A történet szerint Tom (Patrick) egy igazi nőfaló, elég gazdag, megvan minden, szeret csajozni, sajátos történyei vannak. Emellett a legjobb barátja egy csaj, Hannah (Michelle Monaghan), aki meghallgatja a kalandjait, és persze ott van mellette mindig. Aztán egy nap, váratlan fordulat történik, a barát utazik, megismerkedik valakivel, és veszélybe kerül a barátság, ami sokkal több mindent hoz a felszínre. 

A film nagy negatívuma, amellett, hogy tele van sok olyan jelenettel, ami csupa pink hülyeség, és már már elviselhetetlen, hogy nem is akar több lenni, mint egy nagyon egyszerű romantikus film. Már az első percben tudjuk, hogy honnan indulunk ki, és azt is tudjuk, hogy hova fogunk megérkezni. A kettő között dől el minden, ott tudjuk meg, hogy vajon izgalmas utazásunk lesz, vagy unatkozni fogunk végig. Nos azt kell mondjam, hogy sajnos elég sokszor inkább unatkoztam.

Persze ettől még lehet dicsérni a filmben sok mindent. Patrick egészen jól próbálkozik, és kellően jól játsza a hülyét, sok olyan jelenet volt, ami apró kis poénokkal operált, és éppen ezért sokkal elviselhetőbbé tette az egészet. Michelle pedig nagyon szép, igazi eyecandy, ami nagyon meg is látszik a filmen, hiszen ellenfele nincs.

Amit még a szereplőkkel kapcsolatban meg kell jegyezni, az a filmben Tom apját játszó Sydney Pollack, akinek ez volt az utolsó szerepe filmben. Könnyű most azt mondanom, amit, de természetesen ha megjelent, vagy benne volt egy jelenetben, akkor elég egyértelmű volt, hogy kis uralja az eseményeket.

Mennyire tetszett nekem ez a film? 5/10! Senkinek nem akarom a kedvét elvenni. Tipikus, semmi új, semmi meglepő, igazából a film nagy pozitívuma az Skócia, ami gyönyörű, és a sok apró poénok teszik kellemes szórakozássá. Ez a pont nem a szereplőket akarja lehúzni, hanem sokkal inkább a történetet, és azt, hogy semmi fordulat nincs benne. Semmi váratlan. Megérkezünk oda ahova elindultunk, és közben semmi nem történik velünk. Ettől még persze lehet simán első-randis film, mert közben ráérünk mással is foglalkozni, viszont ha választani kellene, akkor a Mindenképpen talán körökkel jobb ennél. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953140357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása