2008.07.18. 10:56 teddike

Nip/Tuck

Címkék: sorozat 2008 2009 nip tuck

A sorozat, amely simán viselhetné a "beteg" jelzőt, természetesen egyike a nagy kedvenceknek, még akkor is, ha nem nagyon írtam róla. Az ötödik évad ért véget ebben az évben, természetesen ez is csonka lett, amelynek az az egyik érdekessége, hogy a Nip/Tuck egy évadban eddig kevés résszel rendelkezett, ez lett volna az első, amikor 20 részt láthatunk egy évben.

Köszönhetően a már említett sztrájknak, csak 14 részt kaptunk. Fanyalogtam olykor, ez nem az a sorozat, amit korábban néztem, de azt kell mondjam, nagyon jókat mulattam egy egy rész megnézése közben. A héten vetítette a Viasat a 7ik részt, nagyon korán átvették tehát, és mindenkinek csak javasolni tudom, hogy kezdjék el nézni, mert innentől nagyon beindul az évad.

A helyszínváltás jót tett a sorozatnak, mint ahogy az új szereplők is. A régiek persze szinte mind visszajöttek, és mindenki élete megváltozott jó alaposan. Az ötödik évad zárása pedig az egyik legjobb wtf pillanatot hozta az idei évadban.

A sorozattal kapcsolatos hír, és elnézést a hosszú bevezetésért, hogy 8+19 rész vár még ránk összesen, aztán befejezik a doktorok. Ebben viszont van egy nagyon jó dolog, fel lehet készülni, nem csak nekünk, hanem az íróknak is, hogy valami olyannal kápráztassanak el, amivel méltóan tud ez a sorozat búcsúzni. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr143140397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_34267 2009.07.06. 21:59:51

cia teddike. :] ha lehet egy oly tiszteletteljes kérésem, segíts nékem, hogy hozzá tudjak jutni eme nemes, sokat emlegetett folytatáshoz. :] egyébként, osztom véleményed, a sorozat ahhoz képest, mily jó krimi vala, mostanra egy horrorpornó. xD de mégis imádom. ^^ pusz, és köszönöm, ha segítesz. :)
süti beállítások módosítása