2008.09.18. 22:03 teddike

Appaloosa

Címkék: film mozi 2008 appaloosa

A heti bemutatók egyik üde színfoltja a film, ha most tippelni kellene, nem tudom melyik évet mondanám a hazai bemutatóhoz (vagy bármilyen jellegű megjelenéshez). A western ismét virágzik, bár lehet ez hülyén hangzik, de az elmúlt időben azért több olyan film is volt, ami ebben a stílusban készült.

A film másik nagy erőssége meg a szereplői gárda is lehet, mert nagyon jó neveket sikerült megvenni a filmhez: Ed Haris, Viggo Mortensen, Jeremy Irons, Renee Zellweger. A filmre kíváncsi vagyok, de természetesen marad továbbra is a kérdésem, hogy vajon mikor jut el hozzánk? Marad továbbra is a külföldi rokon, aki majd szépen elküldi gyors postával.

Jöjjön most egy plakát, meg vannak karakter poszterek is, és természetesen trailer is.

A heti bemutatók egyik üde színfoltja a film, ha most tippelni kellene, nem tudom melyik évet mondanám a hazai bemutatóhoz. A western ismét virágzik, bár lehet ez hülyén hangzik, de az elmúlt időben azért több olyan film is volt, ami ebben a stílusban készült.

A film másik nagy erőssége meg a szereplői gárda is lehet, mert nagyon jó neveket sikerült megvenni a filmhez: Ed Haris, Viggo Mortensen, Jeremy Irons, Renee Zellweger. A filmre kíváncsi vagyok, de természetesen marad továbbra is a kérdésem, hogy vajon mikor jut el hozzánk? 

Jöjjön most egy plakát, meg vannak karakter poszterek is, és természetesen trailer is.

Jöjjenek akkor a karakter poszterek:

A végére pedig itt a trailer is:

Amerikai bemutató: 2008. szeptember 19.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr733140527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása