2008.09.19. 17:08 teddike

The Duchess

Címkék: film mozi 2008 the duchess

Ezen a héten azért vannak olyan filmek, amik megérdemelnek legalább egy bejegyzést (egyenlőre), még akkor is, ha nagyon sokára fognak hozzánk közelebb kerülni. Az Appaloosa-hoz hasonlóan itt is csak a rokonokra merek hagyatkozni, hogy majd nekik köszönhetően valamikor láthatjuk a filmet. 

A Duchess egy történelmi dráma, Keira Knightley (még mindig nehéz leírni a nevét) főszereplésével. Úgy látszik nem nagyon akar kibújni a harci jelmezből. Az elmúlt időben nem nagyon szerepelt olyan filmben, aminek talán köze is lenne a jelenhez. (Ez változni látszik most, mivel ha minden igaz aláírt egy romantikus filmhez, Last Night lesz majd a címe.)  A történelmi filmek kedvelőinek itt egy újabb alkalom arra, hogy majd elmenjenek moziba, esetleg dvd-n megnézzék, amikor lehetőségük lesz rá.


Van még egy, szuper közelről. Akit még mindig érdekel a dolog, és még nem aludt be, annak érdemes kattintatni (trailer).  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323140531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása