2008.09.25. 16:10 teddike

House - Not Cancer

Címkék: sorozat 2008 2009 house s5

Az első rész hatalmas sikere után, nálam az volt mindenképpen, a második részre itt is visszaesett a dolog. Kezdek aggódni, na nem azért, mert nem lesz House, de a csökkenés, még minőségben is nagyon észrevehető. Nem tudom mi lehetne a kivezető út a sorozat számára, pedig sok mindennel megpróbálkoztak, de ezek szerint kezd nagyon fogyni a muníció, és most nem az esetekre gondolok. Kép alatt folytatom, spoileresen.

Az aktuális eset szerintem nagyon jó volt, ha csak ezt néznénk akkor rátettek kicsit az első részre, viszont a többi most cseppet hiányos volt. Bemutattak nekünk egy új szereplőt, ha jól vagyok informálva, akkor ő lett volna a House spinoff főszereplője, de ez úgy tudom csúszik. Szóval jött egy magánnyomozó, akit House azért bérelt, hogy Wilson után nyomozzon, illetve betörjön a betegek lakásába, tudjátok eddig ezt mindig a team csinálta.

Az új szereplővel semmi baj nem lett volna, és igazából House szemét is többször felnyitotta, nekem az egészbe az nem tetszett, hogy az első részbe felvett vonal. Illetve a nagy hármas Cuddy, Wilson és House ebben a részben szinte szerepet sem kapott. Pedig tényleg csak nekik köszönhetnénk, hogy a sorozat még mindig életben van. Na jó, ott vannak az olykor nagyon izgalmas esetek is. De sokkal inkább kíváncsiak vagyunk az megismert karakterek fejlődésére, viselkedésére, mint arra, hogy mi történik egy teljesen új szereplővel.

Részemről ez a rész 6/10. Az eset izgalmas volt, House az House, viszont a jelenlegi csapat valahogy gyenge nekem még mindig. És nem tudom miért nem eresztik jobban, vagy többet össze House-t Cuddy-val illetve az ex-barátjával. Szerintem sokkal nagyobb dolgok lehetnének ott. Most ha belegondolok, hogy ezt az esetet, egy olyan részben láttuk volna, mint az első, ahol egymásnak feszültek az orvosok, akkor most egy sokkal magasabb pontszámmal rendelkező House-t láttunk volna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr293140549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása