2008.10.11. 00:35 teddike

Fringe - The Arrival

Címkék: sorozat fringe 2008 2009

Kezdjük először is a jó hírrel, a sorozatot berendelték teljes évadra, így most már biztos, hogy 22 résznek örülhetünk ebben a szezonban. Mivel a héten nem volt új rész, így csak most pótoltam a negyediket , amit sokan az eddigi legjobbnak kiáltottak ki. Nem tudom mire fel volt ez a nagy rajongás, tény, hogy nem volt egy átlagos rész, de remélem lesznek még ennél sokkal jobbak is.

fringe

Az eddigi bejegyzéseket érdemes megnézni, ha össze akarjuk hasonlítani ezt a részt az eddigiekkel. A második és harmadikhoz képest annyival kaptunk itt többet, hogy nem egy átlagos esetet kellett felkutatni/megoldani, hanem ez kapcsolódott a várhatóan egész évadon keresztül futó szálhoz. Természetesen nem biztos, hogy addig el fogják húzni, de eddig a legtöbb kérdés most merült fel bennem, és most nem a tudományosságra gondolok. 

A korábban általam említett hatalmas probléma, hogy miért kell mindig a professzor korábbi munkájához kapcsolódnia az új esetnek, itt teljesen más megvilágítást kapott. Benne volt teljes mértékben a doki, de talán pont ezért (is) volt más illetve jobb ez a rész az eddigieknél. 

Most először éreztem azt, hogy ez tényleg egy jó sorozat, több fontosabb eseményt is összekapcsoltak. Mindenki megkapta a maga kis részét az események között, és végre valakit láttunk szenvedni is kicsit. Ami még boldogabbá tett, hogy a sok titokzatosság között jött pár fontosabb tény a múltra vonatkozóan is. 

Eddig mindig csak Anna Torv és Joshua Jackson karakterét emeltem ki, de most először Walter Bishop sem idegesített, sőt, egyértelműen ki kell jelenteni, hogy ha eddig nem lettem volna teljesen világos, ez a 40 perc miatta volt nagyon jó. Éppen ezért simán megérdemel egy korábbihoz képest magasabb pontot, 7/10.

Easterr Egg! Már említettem korábban, hogy tele van vele a sorozat, na jó, van benne pár, így most is csak erre tudom felhívni mindenki figyelmét, hogy érdemes nézegetni nagyitó alatt is egy új részt, persze csak akkor ha fanatikusai vagyunk a sorozatnak. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr693140609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása