2008.10.14. 15:39 teddike

Meet Sheldon, Barney and Sam

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Ezért szeretem a hétfőket keddet, mert egy órán keresztül, legjobb esetben az ember csak röhöghet. Nem volt ez másképp most sem, lassan már megszokott és mondhatni kedvenc trióm kezd egyértelműen teret nyerni, gondolok itt arra, hogy lehetőség szerint elsők között nézem meg őket. A sorrend egyébként most sem sokat változott, első helyen nálam nincs változás, lehet nem is lesz mondjuk, eléggé nagyot fordult a világ. Az évad előtt még HIMYM volt az első helyen, most eléggé elfogult TBBT rajongó lettem. Spoilerekre lehet azért számítani.

the big bang theory sheldon

Kezdjük is a legjobbal, amelyik immáron negyedik hete a Big Bang Theory. Még mindig nehéz elhinnem, hogy hétről hétre tudják hozni ugyanazt, mármint minőségben, és ráadásul olyan poénokat, helyzeteket tudnak dobni amikre nem lehet panaszunk. Kezdjük ott, hogy Sheldon ismét vitte a prímet. Most nem mondott semmit, csak csinált, de az is bőven elég volt. A rész egyébként Raj sikeréről szólt, bekerült a People magazinba, ettől kicsit megváltozott. A többiek meg véleményezték a dolgokat. Nálam ennek megfelelően továbbra is 8/10. Még valami, ami szerintem rajongók millióit töltött el örömmel, engem annyira nem, de jó poén volt, Charlie Sheen egy mondat erejéig megjelent a bárba, ahol Penny dolgozik.

A második helyen viszont döntetlen született. A How I Met Your Mother ismét csak Barney miatt volt nagyon erős, a többiek is a rész közepéig sziporkáztak, aztán ez a lakásos "ne költözzünk sehova" jelenet nem jött be annyira, ne meg elég hosszúnak tünt. Barney csajozása, főleg az első három négy percben az évad egyik legjobb jelenete volt. A Robin költözése Japánba se nagyon jött össze, legalábbis nem kapott olyan nagy szerepet. A többiek is egyenlőre maradnak a helyükön. Előbb vagy utóbb azért csak megtudjuk ki az anyuka. Elég rövid egy rész, fura is mondjuk azt írni, hogy nem tudott végig lekötni, éppen ezért ez így 6/10. Eléggé hullámzó a részek tetszési indexe.

how i met your mother barney

Amiért pedig azt mondtam, hogy döntetlen született, a Worst Week. Vagy én értékelem túl a sorozatot, vagy tényleg kezd jobb lenni. Egyre jobban élvezem, illetve egyre jobban kezdem megszokni Sam szerencsétlenkedéseit. Szórakoztató az egész, és továbbra is tartom magam, hogy amikor úgy érezné az ember, hogy nem várható semmi, nos akkor is fog történni valami meglepő. És bár elég egyértelmű, hogy bármihez is nyúl Sam, abból csak baj lesz, továbbra sem mondanám azt, hogy a jelenetek előre kiszámíthatóak lennének. A végén is lehetett érezni, hogy tuti fog történni valami, még mutatták is, de miután, vagy ahogy megtörtént az viccesre sikeredett.  Maradjunk annyiban, hogy a negyedik rész már 6/10. 

Jöhetne a következő hétfő, legalább szórakozik egy kicsit az ember a rengeteg dráma között.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813140616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása