2008.12.09. 20:54 teddike

Computer: Penny Penny Penny

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Értékelnünk kell azokat a perceket, amik azzal telnek, hogy röhöghetünk Sheldon, Penny, Marshall vagy Barney hülyeségein. Nemsokára vége az évnek (nem az évadnak), és elmennek kicsit pihenni a kedvenceink. Egy hét múlva lesz mit nézni korán reggel, addig legalább ne csüggedjünk. 

how i met your mother season 4

Csapjunk is bele a lecsóba. A Sam okozta boldogság hormon a héten sem szabadult fel. A Worst Week képtelen folyamatosan érdekessé tenni a történetet. Meg arra is jó lenne rájönni, hogy azok a részek, amikor négyen szerepelnek csak, és ráadásul nem a nagy házba vannak az események, semmit nem érnek. Most is megpróbálkoztak egy hasonlóval, aminek az lett az eredmény, hogy Dick jó fej, Sam jó fej, de kellenek a többi szereplők. Meg egyébként is Dick menjen vissza Jack Bauer vizsgálatához, és ne itt kínozzon minket (NOT). Dobok én ide egy olyat, hogy 6/10. Egynek elment, szódával. 

A HIMYM viszont több meglepetést tartogatott, aminek örültem is. Kezdeném azzal, hogy Marshall végre nem egy bukott csövest alakít, legalábbis első ránézésre nem azt veszem le róla. Meg volt pár jó poénja is, és a családi verekedés, mármint a testvérekkel azért elég komoly volt. Nem volt a részben "Naked Man", vagy egyéb maradandó mondat, de élvezetes volt végig. Robin meg egyenesen vadító, ha éppen fel akar szedni valakit. Emelkedjenek a pontok is, 7/10. 

the big bang theory season 2

Sheldon Penny és a Computer. Ez így hárman párban. Nehéz lenne tagadni, hogy olykor ez a 20 perc a keddi napom fénypontja, de sajnos így van. Azt is nehéz lenne tagadni, hogy picit elfogult vagyok velük kapcsolatban. És egyre jobban ütöm a fejem a falba, hogy miért is dobtam a sorozatot az első rész (első évad) után? Lehet azért mert akkor még a magyar feliratra vártam, most viszont nem kell? Nem tudom, mindenesetre a heti adag TBBT erősen nyugtató hatással van az emberre. Az elején féltem kicsit Leonard új csajától, de nagyon jó választás volt. Persze hosszabb távon nem kell erőltetni a csajt, de egyelőre maradhat. Amíg így bánik Sheldonnal és féltékeny Pennyre, addig minden meg van bocsájtva. Pontok tekintetében, 8/10. Egy hét múlva az év utolsó szitkom-hétfője.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr493140815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása