2009.01.02. 14:54 teddike

Moziajánló: 1. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Az év első hétvégéje következik, a bulik helyett érdemes elmenni a mozikba, pihenni és kikapcsolódni kicsit. Az első héten amerikai bemutatók nincsenek, ott tehát a korábban bemutatott filmekre fog berohanni a közönség. Nálunk viszont a tegnapi napon (január 1) több filmnek is volt premierje. (A lista nem teljes.)

Hazai bemutató (január 1):

  1. Veszélyes Bangkok (Bangkok Dangerous): Nicolas Cage nagyon szar filmje? Ilyesmit lehetett olvasni róla, aki nagyon bátor bepróbálhatja.
  2. REC: Ezt a filmet csak azért emelném ki, mert a remake szinte hamarabb érkezett el hozzánk, mint az eredeti film.
  3. Spíler (RocknRolla): Ami kötelező! Guy Ritchie új filmje, eddigi olvasmányok alapján jónak ígérkezik. Hétvégén mindenképpen adunk neki egy esélyt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr143140858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_110911 2009.01.05. 20:19:17

a BD eszméletlen unalmas lett, és ezért tűnik gyengének. a REC-ben pedig tényleg meg van a lendület, de elnagyolt lett - a hype miatt jóval többre számítottam.
süti beállítások módosítása