2009.01.05. 18:52 teddike

Egy kevés infó

Címkék: okossagok

Az új év mindig egy jó alkalom, hogy az ember változtasson dolgokon. Így van ez az oldallal kapcsolatban is, igaz nem vagyok nagy guru, sok mindent nem tudok megcsinálni, de ettől függetlenül pár dolog változni fog. 

Először is oldalról levettem a 2008-as filmek listáját/képeit, meguntam egészen pontosan, helyette már az év második felétől egy filmes naplót szerettem volna csinálni, de közben nem szerettem volna elkezdni, most viszont idén lesz rá alkalom. (Az ötlet nem a saját agyamból pattant ki, köszönet érte.) A filmek, pontok alapján történő könnyebb megtalálása érdekében a címkék között lesznek majd szépen utalások, így a hasonló pontozásúakat idén már könnyebb lesz megtalálni. 

A sorozatok terén nagy változások nem várhatóak, egyelőre legalábbis. Persze kitudja, van egy csomó tervem, Lost-day vagy BSG-day, de ezeket még a premierek előtt meg kellene csinálni, de nagyon kevés időm lesz rá. Főleg, hogy vizsgázni is kellene, meg államvizsga is valamikor.  Ami biztos, hogy továbbra is megmaradnak a kedvenc sorozatos bejegyzések, jönnek majd a Lost, BSG és most induló új sorozatok, vagy folytatások írásai is.

Talán ennyivel be is fejezem, ha eszembe jut még valami, akkor update.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr23140867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása