2009.01.10. 19:39 teddike

Grey's Anatomy - Wish You Were Here (5x11)

Címkék: sorozat greys anatomy 2008 2009

Nincs is jobb dolog egy hideg szombati napon, mint a sorozat következő részét megnézni, és lehúzni a sárga földig. Hangosan káromkodni, vagy ahogy itt is teszik picsogni maximálisan, mert a visszatérés annyira szar lett, hogy semmi kedvem most jelenleg akármit is a folytatásról gondolni. De lehet, hogy ezt a nézők is megérezték, mert az amerikai nézettségi adatokat böngészve az évad legrosszabb nézettségét hozta, és most már nagyon távol van attól, hogy a legnézettebb sorozatok között tartsuk számon. Leírni azért nem szabad, másrészt pedig itt vannak a fiatal nézők, akik még kitartanak azért. 

greys anatomy season 5

Pedig bármennyire is fura, vártam a folytatást. Főleg az előző rész vége miatt is, hogy hátha lesz majd valami Karev barátunkkal, de helyette valami teljesen mást jött. Spoilerek előfordulása miatt csak olyan olvasson tovább, akit nem zavar ha megtud valami nagyon fontos információt az eseményekkel kapcsolatban.

Kezdjük ott, hogy azok a sztorik, amiben a Meredith, Yang, Derek hármas benne van totál unalmas. Az embernek az égnek áll a haja az egész szenvedéstől, amit ismét sikerül letolniuk. Pedig a kezük közé került egy elég izgalmas eset, de sajnos azzal sem tudtak mit kezdeni. Az Izzie Karev páros is már inkább nevetséges, mint sem vicces. Remélem a kettő közötti különbséget mindenki vágja. Én szeretnék rajtuk röhögni, de mivel Denny a harmadik fél, így már tényleg nevetséges az egész. Az elején még vicces volt, hogy a halott barátommal szexelek gondolatban, de most már nagyon nem az. 

Az új részt, mint már sokszor Torres doki és McSteamy mentette meg. Ha ők nem lettek volna egy borzasztóan unalmas részt kellett volna végignéznie az embernek, de így legalább volt mibe kapaszkodni. Egyébként az is vicces, hogy az egész lógott a levegőbe, kb semmi összekötés nem volt az eddigi részekkel. Aki nem nézi az ötödik évadot, de mondjuk bepróbálna egy részt, hogy mi is van az ötödik évadban, akkor nyugodtan megteheti, mert simán összerakja a dolgokat. 

Adunk erre pontot is, mert szoktunk, 4/10. Nagyon remélem, hogy a folytatás sokkal jobb lesz. Vagy szerintetek mit lehetne csinálni? Mármint van értelme egyáltalán megmenteni ezt a sorozatot? Annyian utálják, meg elment egy teljesen olyan irányba, ahonnan nem biztos, hogy vissza lehet rángatni. Azok az első meg második évados részek. Nagyon sajnálom, hogy ennyire leromlott az egész.  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203140875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oceanblue 2009.01.11. 23:41:38

Hali! Először is sztem nem volt olyan rossz rész, mint ahogy leírtad. Bár van abban is igazság, amit te mondasz, aláírom. De ha végignézzünk az 5. évad részein, akkor ez nem is volt olyan nagyon rossz rész!:) Sok embernek hiányoztak a Mer-Der-es közös jelenetek, mert mióta összejöttek, kb 1 puszi volt az amit láthattunk. No én nem vok kifejezettem Mer-Der fan (persze nagyon szeretem őket), de ez akkor is kellett már. Christina és Meredith összeveszése pedig igenis jó húzás volt! 1 barátságban előfordul az ilyen. És az h ennyire szenvednek (ami szted unalmas) tükrözi azt, h menniyre fontosak 1másnak. Mark+Callie dolog szál tényleg nagyot lendített az egészen. Csak sajnálom, h Mark beadta végül a derekát a kis pincsi Lexienek. Amúgy véleményem szerint a sorozatot úgy lehetne megmenteni, h abbahagynák az új szereplők behozását (sőt Sadie meg ezek el is húzhatnának), és a régi szereplőkre koncentrálnának. Annyi mindent nem tunk még, pl Alex háttere, Markról is csak keveset... Szal lenne még mit kihozni belőle. És brilliáns húzás lenne ha Burke visszajönne. Bár ez csak az én nagy vágyam, aminek nem hiszem, h sok valóságalapja van. Na ennyi voltam!:) Nekem akkoris a kedvenc sorim marad, és még az eddigi rossz évad ellenére sem írom le!:)
süti beállítások módosítása