2009.01.16. 11:07 teddike

Sex Drive (Szextúra)

Címkék: film 2009 sex drive 7 csillag

Tipikusan az a film, amiről az ember már hallott valamit, van egy kevés ideje, ezért mivel nem tud mást nézni ezt választja, és utána nagyon kellemesen csalódik benne, mert valami közepes semmire számít, helyette viszont egy nagyon könnyen fogyasztható vígjátékot kap, ami jelenleg nagyban összehasonítható azzal, amit régen még a Pite adott mindenkinek. Lehet így sikerült egy mondatban leírnom mindazt ami elmondható a filmről, de összefoglalva tényleg ez a lényeg. Mindenből a közepesnél jobbat sikerült ide összerakni, és a massza nagyon fogyasztható lett.

sex drive

A sztori sem lóg ki a sorból, még akkor sem, ha talán ez a leggyengébb eleme a filmnek. Főleg azért mondom ezt, mert már valahol ismert, tipikus történet, de még mindig szeretjük az ilyet, főleg ennyire jól tálalva. Szerencsétlen srác, nem tud csajozni, komolyan vesz mindent, szerelmes a legjobb barátjába, de még ő sem tudja. Haverja, a legtöbb csajt két mondat után megkapja, így egyre jobban idegesíti a dolog, hogy neki még nem sikerült lefeküdnie senkivel. Az internet csodálatos világában megismerkedik egy csajjal, aki rendesen befűti, így mindent egy lapra feltéve elindul az országon keresztül, hogy végre férfi lehessen ő is. Az út során vele tartanak a korábban említett barátai, na meg rengeteg új emberrel ismerkednek meg közben.

A szereplőket mindenképpen érdemes kiemelni, nagyon jó csapatot szedtek össze. Először is a főszereplő hármast nevezzük meg. Ian (Josh Zuckermann) a tipikus Jim, nagyon hasonlít a pités karakterre, de valahol sokkal jobb nála. Szerencsétlen figura, de az első pillanattól vele tartunk, hogy végre sikerüljön neki is valami nagy dolgot tenni. A haverja Lance (Clark Duke), nem szakadunk el a hasonlatoktól, egy kicsit Paul Finch, egy kicsit Stifler. Nélküle meghalna a teljes film. Hatalmas szövegeket sikerült írni neki, és remekül játsza a szerepét. Harmadik utazótárs pedig a nagyon szép, emiatt remek eyecandy, Felicia (Amanda Crew). Nem a tipikus szőke cica (végre), hanem sokkal normálisabb és mégis vicces karaktert sikerült megszülni. Melléjük csatlakozik a film során többször is Ian testvére, vagy kiemelhetem még Ezekielt (Seth Rogen) illetve Maryt (Alicia Greczyn) is.  

Van egy könnyed sztorink, egy nagyon jó csapatunk, mi kelhet még? Nem tudom erre kinek mi a válasza, azt viszont leírom, hogy nekem az jött be, hogy nem volt semmi finomkodás a filmben. Szerencsére káromkodtak ezerrel, voltak odamondások rendesen, és olykor pikánsabb jelenetekbe is belefuthat az ember. Nem az a tipikus családi vígjáték, de nagyon jól van ez így, mert legalább könnyen fogyasztható.

Mennyire tetszett nekem a film?! 7/10! Csak a vígjátékokat nézve, főleg tini főszereplőkkel, akkor ennél sokkal magasabb pontokat is lehet rá adni, de szerintem ez még így is nagyon jól mutatja, hogy jó filmről beszélünk, amit érdemes megnézni. Nem mellesleg pedig sok sorozatos arc is feltűnik benne, érdemes ismerkedni velük. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373140890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_110897 2010.02.04. 10:23:32

"kiemelhetem még Ezekielt (Seth Rogen)" Seth Rogen se lett volna rossz Ezékielnek, de Seth Green is jól játszott azért ;)

Ismeretlen_37501 2010.02.04. 18:35:03

Ezen most nagyot röhögtem, köszi a javítást! De azt hiszem így hagyom. :)
süti beállítások módosítása