2009.02.03. 20:50 teddike

Előzetes: Sarah Connor, Túsztárgyalok, Lipstick

Címkék: rtlklub sorozat tv2 the sarah connor chronicles 2008 2009

Nem csak az amerikai nézők kapnak a héten rengeteg új részt kedvenc sorozataikból, hanem idehaza is bemutatkoznak olyanok, amiket talán már sokan régóta vártak. Tegnap este már bemutatkozott a Mentalista, ma este pedig további három új sorozat kap lehetőséget, hogy megmutassa, mire is képesek. 

Ezek közül kiemelkedik a Terminator sorozat, Sarah Connor krónikái címen. Ezt csak azért emelném ki külön, mert legalább ezt néztem/nézem én is. Igaz az első évadot darálva a nyáron, de a második évadot már hétről hétre követtem. Ennek ellenére sajnos nem váltotta meg a világot semmilyen szinten. A történet a második és a harmadik film közé rak be minket, de azóta több helyen is olvasni lehetett, hogy a film és a sorozat azért teljesen eltér egymástól. Sajnos a nézőket sem nagyon tudta meggyőzni. A legjobb nézettséget az első évad eleje hozott, a második viszont lecsökkent 4 millió köré, így a második évad után még mindig kérdéses a folytatása. Az első évadról írt bejegyzés, a második évad eddigi részei pedig erre.

2009.02.03 - Terminator: Sarah Connor krónikái - RTL Klub - 21:20

Utána rögtön jön a Túsztárgyalók című sorozat, amely eredetiben Standoff címmel futott. Erről sajnos sokat nem tudok írni, nem láttam még egy részt sem, ma este viszont itt a lehetőség egy próbára. A harmadik sorozat, ami viszont már a Tv2 hoz el nekünk a Rúzs és New York (Lipstick Jungle). Erről sem sokat tudok, csak annyit, hogy előző évadban mutatkozott be, sok rész nem ment le belőle a sztrájk miatt, megkapta a lehetőséget egy második évadra, de egyelőre úgy látszik nagyon közel van a kaszához. De ezzel még ne foglalkozzunk, főleg női nézőknek ajánlott bepróbálásra.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a viasat3 ma este folytatja a Dexter-t, aminek a harmadik évada kerül a képernyőre. Erről olvashattok erre vagy erre.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr803140931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_92296 2009.02.04. 18:18:56

Standoffot nagyon ajánlom mindenkinek. Két srác is van benne a Band of Brothersből , egy csaj a Fireflyból. Fantasztikus chemistry van a két főszereplő között. Terminator nagyon jó, de ha valakinek van rá lehetősége, ne szinkronnal nézze. Off.: Elkezdtem nézni a Lostot, kb a 10. résznél vagyok és rendkívül unalmas. Folytatom azért.

Ismeretlen_37501 2009.02.04. 21:00:43

Köszi az infót, Standoffot biztos beprobálom majd, csak idő kell már hozzá :) TSCC -re én is csak ennyit tudnék mondani. Lost: Nézzed csak!
süti beállítások módosítása