2009.02.06. 13:36 teddike

Mozi Február

Címkék: film 2009

Tegnap már mindenkinek volt lehetősége elolvasni, hogy a február hónap első hétvégéje milyen filmeket hoz nekünk, most viszont az egész hónapot nézzük át egy kicsit, hiszen mind a hazai mind az amerikai bemutatók tekintetében biztosak lehetünk abban, hogy jó filmeket látunk majd. Ez idehaza főleg az Oscar miatt lesz így, de erről majd az adott résznél bővebben.

Szokás szerint lássuk az amerikai bemutatókat, amik jobb esetben időben érkeznek majd hozzánk is. Az első hétvégéről sokat már nem írok, csak felsorolva az új filmek: Coraline, Pink Panther 2, He's Just Not That Into You, Push, és ami kimaradt, de nagyon kevés moziban végre bemutatják, az a Fanboys (Kristen Bell rajongók kezeket fel).

fanboys

A második héten (február 13) jön Jason, és igaz, hogy horror filmről beszélünk, még engem is érdekel a dolog (Friday the 13th). Szerencsére erre a hétre jut még egy jónak ígérkező dráma/thriller is Clive Owen és Naomi Watts főszereplésével, amire szintén kíváncsiak vagyunk (The International). 

A negyedik hétvégén (február 20) valami régi filmet választanék az is biztos, de ha csak az újakra tehetem le a voksom, akkor a Fired Up és a Tyler Perry új filmje közül választhatnék, ami nem biztos, hogy jó nekem, de szerencsére nem is kell választanom. 

A hónap utolsó hétvégéjén (február 27) megérkezik a mozikba a Jonas Brothers, ami biztos sokakat érdekel, hiszen a 2008-as év egyik nagy szenzációját nekik köszönhetjük. Vagy ők maguk voltak a szenzáció? Nem is tudom, mindenesetre nagy rajongói tábor, meglátjuk mire képesek a mozikban. Mellettük pedig érkezik (végre) a Street Fighter folytatás, a Legend of Chun-Li. Ez utóbbi érdekes lesz, hogy mennyire fogja megmozgatni a rajongókat, mindenesetre Kristin Kreuk miatt egyszer biztos nézős lesz a film. 

chun-li

A hazai mozik viszont ennél sokkal jobb kínálatot nyújtanak, ami annak köszönhető (nagyrészt), hogy mivel kihirdették az Oscar jelölteket, már lehet úgy promózni egy filmet, hogy mennyi szobrocskára esélyes. Csak felsorolva, hiszen lesz még úgy is erről szó, első hétvége (február 5): Benjamin Button (13 jelölés), Made in Hungária, Szállitó 3. Második hétvége (február 12): Elcserélt életek (Changeling - 3 Jelölés), A látogató (The Visitor - 1 jelölés), A rózsaszín párduc 2. Harmadik hétvége (február 19): Gettó milliomos (Slumdog Millionaire - 10 jelölés), Papírkutyák, Valkűr (Valkyre). Negyedik hétvége (február 26): Hét élet (Seven Pounds), Kutyaszálló (Hotel for dogs), Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You), Véres Valentin 3D (My Bloody Valentine 3D), Milk (8 jelölés).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr533140940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása