2009.03.05. 13:29 teddike

Moziajánló: 10. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Le se kellene írnom, de ezek jönnek hozzánk illetve az amerikai mozikba a héten:

Hazai bemutató (március 5):

  1. Watchmen - Az őrzők (Watchmen): Alan Moore és Dave Gibbons képregényét már minden formában dicsértük az oldalon, sőt lehetőség szerint a legtöbb, filmmel kapcsolatos új információ is felkerült. A mai naptól tehát érdemes keresni a mozik kínálatában. (Előtte olyan trailerek láthatóak mint a Fast and Furious, Inglourious Basterds, Transformers és a Star Trek.) Kritika/vélémény még ma várható.
  2. Largo Winch - Az örökös (Largo Winch): Egy kevés akicó azoknak, akik nem únják. A héten keltette fel érdeklődésemet a film, egy esélyt lehet kapni fog. (Palace mozikban keressétek.)
  3. Bodb be magad! (Make it Happen): Táncos okosság, trailer alapján amolyan Sakáltanya, Step Up stílusban, de inkább musical-es beütéssel.
  4. Hajrá, Boldogság! (Happy-Go-Lucky): Csak kevés kópián érkezett meg hozzánk az Oscar jelöléssel is bíró film. A művész mozi(k) kinálatában keressétek.

Amerikai bemutató (március 6):

  1. Watchmen: Csak egy maradhat! Minden lehetőséget megkap a film arra, hogy nagy bevételeket hozzon. R besorolás ide, nagyon hosszú játékidő oda (2:43) remélhetőleg nagy bevételeket fog hozni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr743141006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása