2009.04.15. 12:36 teddike

Heroes - 1961 (3x23)

Címkék: sorozat 2008 2009 heroes s3

"Ezt az unalmas, töltelék, sz*rt!" Annyira volt szenvedős, hogy kétszer kellett nekimenni. Pedig egy hete még vártam, hogy mi lesz itt. Meg érdekelt is, hogy vajon mi történt a korábbi években, ami ennyire felborzolta Angela életét. Erre kaptunk valami moslékot, és a történetünk sem haladt előre. Spoilereket pedig csak nagyítóval kutatva tudnék megosztani veletek. 

heroes season 3

Ebbe a részbe raktak mindenkit, akiket nem szeretek mostanában, vagy nevetséges amit alkotnak. Így Claire, Nathan és Peter is jelent volt, hogy asszisztáljon Angela meséjének, aminek kb. semmi lényege nem volt, ha csak az nem, hogy megismertük gyerekként Lindermant és a többieket. Aki nem akarja végigszenvedni a mostani részt, annak ajánlom az utolsó két esetleg három percet, abból megtud mindent, ami a következő két részre fontos lehet. A harmadik évad (a negyedik fejezet) április 27.-én ér véget. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873141109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_92296 2009.04.15. 22:21:34

Én kb 7 résszel ezelőtt abbahagytam a Heroes nézését. Örülök, hogy megerősítesz a véleményemet illetően.
süti beállítások módosítása