2009.04.23. 14:44 teddike

Moziajánló: 17. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

A héten rengeteg film közül választhatunk, ha most sem találunk magunknak valót, akkor bizony nagy baj van:

Hazai bemutató (április 23):

  1. Spancserek (I Love You, Man): Paul Rudd és Jason Segel főszereplésével készült vígjáték. Egy próbát biztos megér a film (update: szinkront kerüljétek, tapasztalat).
  2. A felolvasó (The Reader): Végre a hazai mozikban is, az Oscar többszörös jelöltje, Kate Winslet szobrocskát is kapott érte. Kritika/vélemény erre olvasható. A Palace mozik közül csak a Mammut-ba keressétek, illetve a "művész" mozikba.
  3. Miért éppen Minnesota? (New in Town): Renee Zellweger alaposan lefogyva, egy teljesen átlagos és mégis humoros szerepben. Romantikus vígjáték, sablonos sztorival, de hétköznapi, átlagos alakokkal.
  4. Hannah Montana: A film (Hannah Montana: The movie): Az itthoni rajongók is fellélegezhetnek, hiszen nálunk is láthatják a parókával sztárrá levő kislány történetét (wtf!!).
  5. Oly sokáig szerettelek (Il y a longtemps que je t'aime): Francia dráma, BAFTA díjjal a zsebben. Nálunk csak a Művész/Toldi/Puskin/Odeon mozikban.
  6. Az osztály (Entre les murs): Még egy francia dráma, éljenek a Francia Filmnapok, viszont erről nem sokat tudok mondani. (Cirko, Kino, Uránia)
  7. Őrült Szentivánéj (Midsummer Madness): Lett, angol, osztrák, orosz film azoknak akik vevők az ilyesmire. Segítek is, Vörösmarty mozi műsorán keressétek.
  8. A Provence-i fűszeres (Le Fils de l'épicier): Még egy francia film a végére, most már ígérem befejezem, Uránia-ba menjetek, ha érdekel a film.

Amerikai bemutató (április 24):

  1. Obsessed: A héten a legtöbb moziban, Beyonce főszereplésével egy thriller(!!). Érdekelne ez valakit?
  2. Fighting: Valószínűleg egy teljesen átlagos történettel jön Channing Tatum. Utcai verekedés, szerelem, meg minden ami egy ilyen moziba kell.
  3. The Soloist: Végre eljutott a mozikba a Szólista is, Jamie Foxx és Robert Downey Jr. főszereplésével.
  4. The Infomers: Igaz limitált számban mutatják csak be, de érdemes kiemelni, hiszen a szereplők névsora nagyon komoly: Mickey Rourke, Kim Basinger, Billy Bob Thornton, Winona Ryder, Amber Heard, Brad Renfro. 
A végére még annyi, hogy péntek este lesz a Mozifanatikusok éjszakája, immáron a második, akit érdekel a dolog, a hivatalos oldalon tud tájékozódni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr653141136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása