2009.04.24. 14:13 teddike

ABC megmondta a tutit: 12 sorozat jövője biztos

Címkék: sorozat 2008 2009

Tegnap este olvastam először a jó hírt, hogy bizony a CW és az NBC után az ABC is berendelte már jó előre a következő évadra sorozatait. Illetve pontosítva ezt egy kicsit, 12 jövője most már biztos. Ezek között igazából vannak olyanok is, amiket egyáltalán nem nézek, de több is olyan is megtalálható, amit követek, a teljesség kedvéért felteszem a teljes listát:

America’s Funniest Home Videos, The Bachelor, Brothers & Sisters, Dancing with the Stars, Desperate Housewives, Extreme Makeover: Home Edition, Grey’s Anatomy, Lost, Private Practice, Supernanny, Ugly Betty, Wife Swap.

A kiemeltek azok, amik jobban érdekelnek. Ami innen meglepetés lehet az az Ugly Betty, de úgy látszik, hogy bizakodnak még a sorozatban. Illetve a Private Practice sem volt sokáig biztos helyzetben, de a szokásosnak mondható crossover megmentette az életét. 

A többi sorozat rajongója sem kell, hogy elkeseredjen (még), a sorsuk nem pecsételődött meg, de azt gondolom mindenki sejti, hogy mindegyiket nem fogja a csatorna megtartani. Amik tehát nincsenek a listán: Surviving Suburbia, Castle, Cupid, The Unusuals, Scrubs, Samantha Who?, Better of Ted, In the Motherhood. A szokásosnak mondható "Upfronts", amikor is csatornák bejelentik a következő évadra a programjukat, május 19.-én lesz az ABC esetében. Ekkor fog eldölni a jelenleg veszélyben lévő sorozatok sorsa is.  

A többi sorozattal kapcsolatos hírt, továbbra is elolvashattok oldalt, a "Sorozatok jövője" feliratra kattintva, ahol a 2008-2009 -es évad kiemelt híreivel foglalkozunk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr263141140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása